MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Sold out o Xαρούλης – 3η συναυλία στην Τεχνόπολη

Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων για τις δυο πρώτες συναυλίες 14 & 15/9, θα δοθεί και μια τρίτη συναυλία τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου. Τρείς λοιπόν μαγικές βραδιές που σηματοδοτούν το τέλος της καλοκαιρινής του περιοδείας, θα ζήσουν όλοι οι φίλοι του Γιάννη Χαρούλη τη Δευτέρα 14, τη Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου αλλά και τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

author-image Ζurab Sam

Ο Γιάννης Χαρούλης, μετά τις sold out παραστάσεις του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό -στην πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία – και μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου «Χίλια καλώς εσμίξαμε», επιστρέφει στην Τεχνόπολη τρία χρόνια μετά για να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι και για να ξαναζήσουμε όλοι μαζί την μοναδική εμπειρία των live παραστάσεων του.

Με το λαούτο του και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία πάνω στη σκηνή, σε ένα οδοιπορικό στο χθες, που ξυπνάει τις μουσικές μνήμες και στο σήμερα, που χτίζει το μουσικό μας μέλλον.

Ανήσυχος και πρωτοπόρος από την μία, παραδοσιακός από την άλλη, ροκάρει με το λαούτο του σε μουσικά μονοπάτια όπου ο ηλεκτρισμός συναντά αρχέγονους ήχους της Κρήτης.

Η παράδοση, η λαϊκή ιστορία, η σύγχρονη δημιουργία, οι ποιητές μας, οι στιχουργοί μας, τραγούδια που αγαπήσαμε, στίχοι που τραγουδήσαμε, θα γίνουν ένα με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη, θα γίνουν ένα με τις φωνές των χιλιάδων που θα αγκαλιάσουν και πάλι αυτή την μουσική εμπειρία.

Μαζί του οι μουσικοί:
Λευτέρης Ανδριώτης/λύρα
Μιχάλης Καλκάνης/ κοντραμπάσο
Κωνσταντής Πιστιόλης / Πνευστά
Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ κιθάρα
Πάνος Τόλιος / τύμπανα

Δευτέρα 14, Τρίτη 15, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Τιμή εισιτηρίων: 10€ φοιτητικό / ανέργων & 12 € γενική είσοδος

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Η Μαρίνα Σπανού θα δώσει μια δωρεάν συναυλία στο Θησείο – εκεί που όλα ξεκίνησαν
Μουσικά Νέα
Εντυπωσιακή έναρξη για την Κάρμεν στη Λυρική Σκηνή
Μουσικά Νέα
Titanic Ocean: Η ταινία της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη με τη μουσική της Kid Moxie στο Φεστιβάλ Καννών 2026
Μουσικά Νέα
Ο Claudio Constantini για πρώτη φορά στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Οι Blazin’ Quartet φέρνουν την “Κοσμογονία” τους στο Half Note Jazz Club
Θεατρικά Νέα
Ωδείο Ηρώδου Αττικού 2026: Το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων
Μουσικά Νέα
Léna: Κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του λαουτίστα και συνθέτη Βασίλη Κώστα
Μουσικά Νέα
Cuál Es La Razón: Νέο τραγούδι από τον David Byrne λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου μαζί στο Sani Festival 2026
Μουσικά Νέα
Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄: Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο
Μουσικά Νέα
Το “1ο Φεστιβάλ Καφενείο” στήνει το πιο επικό διήμερο γλέντι στο City Garden
Μουσικά Νέα
Η Τάμτα στο SMUT με special guests Lou και Teo.x3