MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναυλίες στην ταράτσα του Gazarte!

To Gazarte, ένα από τα ομορφότερα στέκια της πόλης μας, επιστρέφει με ιδιαίτερα Tarasa live Sessions που δεν πρέπει να χάσουμε.

author-image Ζurab Sam

Το Tarasa Live Sessions, το Gazarte ξεκινάει και πάλι, από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου με τη μαγική Ειρήνη Σκυλακάκη.

Θα ακολουθήσει το νέο αστέρι της αγγλόφωνης σκηνής Δημήτρης Σαμόλης, ο αγαπημένος ELVIS by George Zervos, ο περίφημος Monsieur Minimal με πλήρες συγκρότημα και νέο δίσκο στις αποσκευές του, οι εκρηκτικοί Kadebostany, οι δυναμίτες New York Gypsy All Stars με νωπές ακόμα τις εντυπώσεις από την τελευταία sold out εμφάνισή τους.

Και δεν τελειώνουμε εδώ: ετοιμάζονται κι άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα. Θέλετε μια πρώτη γεύση; The Allergies Frenic, Broken Back, Souljazz Orchestra… και πολλά ακόμη!

Όμως μην ξεχνάτε πως η ταράτσα του Gazarte δεν είναι μόνο μουσική…

Όλες οι μυρωδιές που στοιχειώνουν τις νυχτερινές καλοκαιρινές μας μνήμες είναι παρούσες: ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, προσφέρουν την δροσιά των αρωμάτων τους στους θαμώνες τις ζεστές νύχτες.

vivva banner

Το νέοανανεωμένο μενού του Gazarte ήδη μας αρέσει: ελαφρά, εύγευστα και ευφάνταστα finger food, κατάλογος ποτών “ψαγμένος”, με πρωταγωνιστές το κρασί και τη μπύρα. Κι επειδή επιδοκιμάσαμε τη στροφή στα κλασικά cocktails, η πρόταση των bartenders περιλαμβάνει πλέον και κάποια εντελώς δικά τους, μικρά μυστικά που μας καλούν να τα ανακαλύψουμε. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b