MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν!

Συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη
Η Κάρμεν του Μπιζέ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με είσοδο ελεύθερη
karmen

Το εμβληματικό έργο του Georges Bizet “Κάρμεν”, παρουσιάζει, σε συναυλιακή μορφή, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 25 Ιουλίου στις 21.00, στο προαύλιο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία συνεργάζονται με διακεκριμένους καλλιτέχνες από τον χώρο του λυρικού θεάτρου και παρουσιάζουν στο κοινό την τραγική ιστορία, τη μυθική γυναικεία φιγούρα με την προκλητική δίψα για ελευθερία, την Κάρμεν του Georges Bizet, που παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες και γοητευτικότερες όπερες και ταυτόχρονα ένα από τα πιο σύνθετα λυρικά θεατρικά έργα.

H Angelika Dusk στο Ελευθέριος Βενιζέλος
angelika dusk

Το Μουσικοδρόμιο υποδέχεται την Angelika Dusk την Παρασκευή 24 Ιουλίου για να ξεσηκώσει το κοινό με pop μελωδίες και τη σκηνική της παρουσία, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Με μια επιλογή από hits, μπαλάντες και δικές της συνθέσεις από το πρώτο της album, η Angelika και η μπάντα της υπόσχονται μια απογειωτική εμπειρία στους επιβάτες και τους επισκέπτες του αεροδρομίου.

Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού
edo den einai bibliothiki

Φέτος το καλοκαίρι, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού, καλεί παιδιά, έφηβους, ενήλικες, υπαλλήλους και χρήστες των βιβλιοθηκών να ανακαλύψουν μέσα από δραστηριότητες, εκδηλώσεις και εργαστήρια τους ποικίλους ρόλους που μπορεί να έχει μία βιβλιοθήκη. Μπορεί να γίνει χώρα θαυμάτων, κρυψώνα θησαυρών, μηχανή του χρόνου, ένας χάρτης, ένα μουσείο, μια μεγάλη κουφάλα σ’ ένα δέντρο ή ένας αρωματικός κήπος. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 24 Ιουλίου, με ένα παιχνίδι γεφυρώνουμε τη λογοτεχνία με τα μαθηματικά, την τέχνη με τις φυσικές επιστήμες, τη μαγειρική με τα παραμύθια. (για παιδιά 7-10 ετών)

Το μάθημα Κινητήρας ΧΘ με την Αντιγόνη Γύρα, δωρεάν για όλο τον Ιούλιο
mathima xorou kinitiras

Το μάθημα Κινητήρας ΧΘ με την Αντιγόνη Γύρα ξανανοίγει από τις 6 Ιουλίου και για όλο τον Ιούλιο θα είναι με ελεύθερη συνεισφορά για όλους. Το μάθημα ΚινητήραςΧΘ είναι ένα μάθημα που συνδυάζει σύγχρονες τεχνικές χορού και θεάτρου μέσα από τη ματιά των ανθρώπων του Κινητήρα. Μέσα στο μάθημα δίνεται έμφαση στη σωματική και θεατρική έκφραση, τη δημιουργική άσκηση του σώματος και της φωνής καθώς και την ανάπτυξη της ομαδικότητας μέσα απο τις παραστατικές τέχνες.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το “Athens Open Air Film Festival”, η μεγαλύτερη υπαίθρια κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας, θα μετατρέψει, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα ομορφότερα και πιο απρόσμενα σημεία της πόλης σε υπαίθριες αίθουσες προβολής, με ελεύθερη είσοδο! Ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Άλσος Πετραλώνων, το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος, το Μουσείο Μπενάκη, το Βυζαντινό Μουσείο, η πλατεία Αυδή, το Άλσος Νέας Σμύρνης, και πολλά άλλα πάρκα, πλατείες, πεζόδρομοι αλλά και ιστορικοί θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας θα λειτουργήσουν ως υπαίθριες αίθουσες.

gumnastiria kolumbitiria

Λαμβάνοντας υπόψην τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ενημερώνει ότι οι εγγεγραμμένοι χρήστες των Κολυμβητηρίων και Γυμναστηρίων του Οργανισμού, μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις  , χωρίς να καταβάλλουν τη μηνιαία συνδρομή τους. Όσοι έχουν καταβάλλει το αντίτιμο της συνδρομής του Ιουλίου, θα χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις εγκαταστάσεις το Σεπτέμβριο.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b