MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Art Therapy για ενήλικες: Ζωγράφισε και χαλάρωσε στα Public με είσοδο ελεύθερη!

Τα Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας περιμένουν το Σάββατο 18 Ιουλίου, στις εκδηλώσεις ζωγραφικής για ενήλικες, να ανακαλύψτε τη δική σας δημιουργική ικανότητα χρωματίζοντας τα ευφάνταστα μοτίβα των βιβλίων και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Είναι η νέα μόδα σε Ευρώπη και Αμερική που ξεκίνησε από τη Γαλλία. Ονομάζεται “θεραπευτική τέχνη” αφού η ενασχόληση με τη ζωγραφική μάς επιτρέπει να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε σε πνευματική ευφορία.

Η Τζοάννα Μπάσφορντ θεωρείται “Η βασίλισσα της ζωγραφικής” μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε δημιουργώντας αυτά τα βιβλία ζωγραφικής μοτίβων. Μόλις σε λίγες εβδομάδες ξεπέρασαν σε πωλήσεις τα 1,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Σε πολλές εταιρείες τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού συστήνουν στους εργαζομένους να έχουν δίπλα τους ένα τέτοιο βιβλίο ζωγραφικής για μερικά λεπτά χαλάρωσης και δημιουργικότητας όταν νιώθουν αγχωμένοι.

Το κατάστημα Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας περιμένουν στις εκδηλώσεις ζωγραφικής για ενήλικες, να ανακαλύψτε τη δική σας δημιουργική ικανότητα χρωματίζοντας τα ευφάνταστα μοτίβα των βιβλίων και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας!

Πότε; 12.00
Πού; Public, Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b