MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Nέα Υόρκη και Λας Βέγκας by night: ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό project

Η Νέα Υόρκη και το Λας Βέγκας όπως δεν τις έχουμε ξαναδεί μέσα από 20 ενάεριες, βραδινές φωτογραφίες από τον Vincent Laforet.

author-image Ζurab Sam

Ο Ελβετός σκηνοθέτης και φωτογράφος Vincent Laforet έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει το κοινό με τις βραδινές, εναέριες φωτογραφίες της Νέας Υόρκης και του λας Βέγκας –δυο πόλεις που δεν κοιμούνται ποτέ.

Οι φωτογραφίες του είναι τραβηγμένες από 7.500 πόδια (2285 μέτρα) πάνω από την Νέα Υόρκη και 10.800 πόδια (3291.84 μέτρα), κι ο ίδιος για να πραγματοποιήσει τις λήψεις, στεκόταν κυριολεκτικά με το ένα πόδι στον αέρα.

Είναι τόσο συναρπαστικό, όσο και τρομακτικό! Θα έλεγα πως ήταν η πιο τρομακτική «αποστολή φωτογραφίας πάνω στο ελικόπτερο» της καριέρας μου. Και σίγουρα το η πιο όμορφη, δήλωσε ο Laforet.

Τα όπλα του σ’ αυτή την αποστολή ήταν ένα Canon 1DX και η αδρεναλίνη. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως επιτέλους κατάφερε να αποθανατίσει μερικές εικόνες που ονειρευόταν πάντα.

Νέα Υόρκη

new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-1 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-2 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-3 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-4 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-5 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-6 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-7 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-8 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-10 new-york-city-aerial-photopgrahy-vincent-laforet-11

Λας Βέγκας

sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-2 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-3 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-4 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-9 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-10 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-11 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-12 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-15 sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-22

sin-city-las-vegas-aerial-photography-vincent-laforet-24

{Vimeo}https://vimeo.com/115292381{/Vimeo}

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b