MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αφιέρωμα στoν σύγχρονο Ισπανικό Κινηματογράφο στον OTE TV

Ένα ταξίδι στην Ισπανία είναι πάντα μαγευτικό. Πόσο μάλλον ένα ταξίδι στον σύγχρονο Ισπανικό κινηματογράφο, έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς του ευρωπαϊκού σινεμά. Έτσι, αυτόν τον Ιούνιο ο OTE TV μας προσφέρει μία πανδαισία από ταινίες της χώρας του Almodovar.

«Δεν κρατιέμαι» (2013) του Pedro Almodovar
author-image Γιώργος Σμυρνής

Κάθε Τρίτη στις 22:00 ταινίες τρυφερές, σουρεαλιστικές, θανατηφόρες, παραμυθένιες θα προβάλλονται στο κανάλι OTE CINEMA 2.


Στις 2 Ιουνίου στις 22:00 προβάλλεται η ταινία «Among Wolves» (2010) σε σκηνοθεσία του Gerardo Olivares. Το έργο, που κέρδισε τους κριτικούς και τους θεατές, αφηγείται την ιστορία ενός μικρού παιδιού που πουλήθηκε σε έναν βοσκό. Όταν πέθανε ο βοσκός, το παιδί κατόρθωσε να επιβιώσει στην άγρια περιοχή επί 12 χρόνια, επειδή έκανε φιλία με τους λύκους.
Πρωταγωνιστούν: Juan José Ballesta, Sancho Gracia, Manuel Camacho
Among Wolves

Στις 9 Ιουνίου στις 22:00 ο πιο διάσημος εν ζωή ισπανός σκηνοθέτης Pedro Almodovar μπαίνει στα χωράφια της πλαστικής ομορφιάς με την ταινία “Το δέρμα που κατοικώ” (2011).
Με πρωταγωνιστή έναν συνεργάτη του Almodovar από παλιά, τον Antonio Banderas, το συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ μιλάει για έναν σπουδαίο πλαστικό χειρούργο, ο οποίος, στοιχειωμένος από παλιές τραγωδίες, δημιουργεί ένα είδος συνθετικού δέρματος που αντέχει σε κάθε βλάβη. Πειραματόζωό του γίνεται μια μυστηριώδης γυναίκα, που κρατάει το κλειδί της εμμονής του.
Πρωταγωνιστούν: Antonio Banderas, Elena Anaya, Jan Cornet

1The-Skin-I-Live-In

Στις 16 Ιουνίου στις 22:00 προβάλλεται η ταινία «Η ζωή που δεν ήθελα» (2012). Ο δίδυμος αδερφός του Viggo Mortensen πεθαίνει. Και τότε ο πρωταγωνιστής κλέβει την ταυτότητα του και ζει τη ζωή του στην Αργεντινή, στην ταινία σε σκηνοθεσία της Ana Piterbarg.
Πρωταγωνιστούν: Viggo Mortensen, Soledad Villamil, Daniel Fanego
i zoi pou den ithela


Στις 23 Ιουνίου στις 22:00 ξεχειλίζει συναίσθημα η ταινία «Εμείς οι δύο» (2009) σε σκηνοθεσία των Antonio Naharro και Álvaro Pastor. Ο Daniel, ένας απόφοιτος πανεπιστημίου με σύνδρομο Ντάουν ερωτεύεται στην πρώτη μέρα της δουλειάς. Η Laura είναι μια κοπέλα των μπαρ και των one night stand. Παρά το ότι φαινομενικά οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι τόσο διαφορετικοί, δημιουργείται ανάμεσά τους μια πολύ δυνατή φιλία, που τους επηρεάζει και τους ανοίγει τον δρόμο για την ευτυχία.
Πρωταγωνιστούν: Lola Dueñas, Pablo Pineda, Isabel García Lorca
YoTambien-Photo3


Στις 30 Ιουνίου στις 22:00 προβάλλεται η τρελή κωμωδία «Δεν κρατιέμαι» (2013). Η δεύτερη ταινία του σπουδαίου Almodovar σε αυτό το ισπανικό αφιέρωμα του OTE TV είναι μια πικάντικη και σουρεαλιστική κωμωδία των αιθέρων. Η καμπίνα ενός αεροπλάνου μετατρέπεται σε ιπτάμενη ντίσκο! Οι επιβάτες μιας πτήσης με προορισμό το Μεξικό βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιδέα του θανάτου, όταν το αεροπλάνο αρχίζει να παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα ενώ παράλληλα το πλήρωμα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να ξεχαστούν και να αποβάλλουν το άγχος τους. Μια εξωφρενική κωμωδία με ανατροπές και απρόβλεπτες εξομολογήσεις.
Πρωταγωνιστούν: Javier Cámara, Pepa Charro, Cecilia Roth. Επίσης συμμετέχουν οι ισπανοί σούπερ σταρ Penelope Cruz (“Vicky Christina Barcelona”) και Antonio Banderas (“The Mask of Zorro”).

amantes1

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b