MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Ιούνιος στο Faust: όλα τα live με ελεύθερη είσοδο

Τον Ιούνιο το Faust είναι γεμάτο από ωραία διάθεση, δωρεάν live και νότες από jazz, blues, reggae, ska, latin, rock και άλλα.

author-image Ζurab Sam

Τετάρτη 3 Ιουνίου
Οι Kobane Quintet είναι το νέο μουσικό project του Τηλέμαχου Μούσα και της Νάσιας Γκόφα.
Η ηλεκτρική κιθάρα & το κοντραμπάσο συναντούν το cello, το βιολί κάνει παιχνίδι με το μουσικό πριόνι και την ανθρώπινη φωνή και τα Jazz standards μεταλλάσσονται σε Arias Antiquas!

Kobane Quintet

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 22.30


Κυριακή 7 και Τετάρτη 17 Ιουνίου

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος,η Εβελινα Νικολιζα και ο Γιωργος Αντωνοπουλος, με καθαρά ροκ διάθεση, γνώριμες μουσικές και πολύ πάθος, θα μας διασκεδάσει μ’ ένα πρόγραμμα Ελληνικών και Ξένων ροκ τραγουδιών, γνώριμα και αξέχαστα, αλλά και δικά του τραγούδια γραμμένα μέσα απο πολλή αγάπη για την ροκ μουσική και με την δική του σφραγίδα!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελέυθερη

Τετάρτη 10 Ιουνίου
Οι Hrach Altunyan Band ολοκληρώνοντας τον κύκλο συναυλιών τους ”Long Way Home Tour”, επιστρέφουν ανανεωμένοι στο Faust για ένα δυναμικό Blues-Rock Live.
Στην σκηνή του Faust θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον προηγούμενο αλλά και τον επερχόμενο δίσκο τους, καθώς και διασκευές αγαπημένων κομματιών από την διεθνή Blues και Rock σκηνή.
O Hrach Altunyan με την ενέργειά του και πλαισιωμένος από την καταπληκτική μπάντα του, φέρνει στο προσκήνιο ξεχασμένα τραγούδια άλλων δεκαετιών από τα Blues του Muddy Waters και του John Lee Hooker, μέχρι τα γρέζια του Bruce Springsteen, τραγουδισμένα με το δικό του ιδιαίτερο προσωπικό ύφος.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος Ελεύθερη

Πέμπτη 11 Ιουνίου
Οι JazzMatazz επισκέπτονται το κομψό Faust για ένα βραδινό live.
Δικά τους και αγαπημένα swing και blues κομμάτια (πολλά από αυτά βρίσκονται στο δίσκο τους “ΚΡΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΠ ΓΚΕΡΛΣ” που κυκλοφόρησε πρόσφατα), αλλά και διασκευές από αγαπημένα ελληνικά και όχι μόνο κομμάτια (μεταλλαγμένα μοναδικά όπως μόνο αυτοί το κάνουν!) θα πλημμυρίσουν το χώρο.

jazzmatazz

Με όπλα τους τα καυστικά ελληνικά τους στιχάκια που κάνουν φύλλο και φτερό την κοινωνική πραγματικότητα, τα εμπρηστικά τους σόλο και τις πλούσιες φωνές, έρχονται να διαγράψουν σοβαροφάνειες, έτοιμες φόρμες και προβλεπόμενα, στήνοντας μια λαϊκή jazz
γιορτή!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 22.30

Κυριακή 14 Ιουνίου
Oι Hot Club de Grèce είναι το πρώτο τζαζ κουιντέτο που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή της πόλης, βασισμένο στο Quintette du Hot club de France που δημιούργησε το 1934 στη Γαλλία ο μεγάλος κιθαρίστας Django Reinhardt, μαζί με τον βιολιστή Stéphane Grappelli.
Η μπάντα συνδυάζει το εκρηκτικό παίξιμο της gypsy jazz με το νοσταλγικό ήχο των 30s/40s, αλλά δεν σταματά εκεί. Ερμηνεύει γνώριμες μελωδίες της παλιάς Αθήνας μέσα από το ανάλαφρο ρυθμό της gypsy με δεξιοτεχνία και έντονο ταμπεραμέντο.
Θα μας παρουσιάσουν ένα μέρος του ρεπερτορίου τους που συνδυάζει κομμάτια από την εποχή της bebop (C.Parker, D.Gordon, S.Rollins κ.α.), τον παραδοσιακό ήχο των jazz standards καθώς και ελληνικά jazz τραγούδια.

hot club de-grece-ipopgr-600x443

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 5€ (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)
Mε κράτηση σε τραπέζι ή stool: 8 € (Εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Πέμπτη 18 Ιουνίου
Reggae, ska, latin, world music από τους Los Dos o Mas, που επιστρέφουν ανανεωμένοι στο αγαπημένο τους Faust, για ένα εκρηκτικό και κεφάτο live γεμάτο θετική ενέργεια και πάθος! Παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις, αλλά και ιδιαίτερες διασκευές σε τραγούδια των: Bob Marley, Manu Chao, Prodigy, Violent Femmes, White Stripes, Gogol Bordello κ.ά.

LOS-DOS-O-MAS-STD 36042

Οι Los Dos O Mas, που σημαίνει «Οι δυο μας ή και περισσότεροι», είναι ένα συγκρότημα που ξεκίνησε την πορεία του τον Οκτώβριο του 2010 στο Αίγιο, με αρχικά δύο μέλη, το Νίκο Καραχάλιο στην κλασική κιθάρα και τον Διονύση Χαχάμπη στα τύμπανα. Στη συνέχεια η παρέα τους μεγάλωσε με τη συμμετοχή και άλλων μουσικών με το ίδιο όραμα, έχοντας διαμορφώσει την μπάντα σε Collectiva. Οι μουσικές τους δημιουργίες είναι εμπνευσμένες από διαφορετικά μουσικά είδη όπως: reggae, ska, latin και γενικότερα world music.

Με επιρροές που ποικίλλουν και με ενσωματωμένο πάντα στη μουσική τους το ισπανικό στοιχείο, καταφέρνουν πραγματικά να έχουν μια διαφορετικότητα στη μουσική τους, που τους έχει βοηθήσει να ξεχωρίσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Γαλλία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής. Ο στίχος τους χαρακτηρίζεται από τον προβληματισμό της εποχής, έχοντας πάντα μια νότα αισιοδοξίας.
Οι Los Dos o Mas εμφανίστηκαν ως support στην sold out συναυλία των DUB INC. στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2014, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν ανοίξει επίσης συναυλίες καλλιτεχνών όπως: Νίκος Πορτοκάλογλου, Maraveyas Ilegal, Blues Wire, Ευθύμης (Txc, A/E), Άγνωστος Χειμώνας, Ταυτισμένος Λάθος. Tον Αύγουστο του 2014 οι Los Dos o Mas συμμετείχαν στο 36ο River Party παίζοντας στην κεντρική σκηνή.

https://youtu.be/XOcpeY5hI2c

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη

Παρασκευή 19 Ιουνίου 
“Rouges Orientales de l’ Arte” Η Amira Balkis και η Nawal για τρίτη συνεχή χρονιά στο «Faust», κλείνουν τη φετινή σεζόν με ένα θέαμα ανατολίτικων χορών από εκλεκτούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες του είδους.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
Ώρα έναρξης: 22.30

Σάββατο 28 Ιουνίου
Pink Sand Burlesque with Kitten de Ville & La Dandizette.
Η Marilyn Monroe του μοντέρνου Burlesque, μια θρυλική προσωπικότητα που πρωτοστάτησε στο κίνημα της αναβίωσης του Burlesque και έχει κερδίσει τίτλους όπως “Miss Exotic World 2002 – Reigning Queen of Burlesque”, “Burlesque Hall of Fame Legend of the year 2012”, έχει παίξει και στο Hollywood και έχει ποζάρει για τον Jean-Paul Gaultier, έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί τη σκηνή με την δική μας La Dandizette σε ένα show που κανείς δεν πρέπει να χάσει!
Πάνω στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust, οι δυο εντυπωσιακές παρουσίες θα δώσουν μια μοναδική παράσταση.

Το party θα ξεκινήσει με ένα δυναμικό dj set!
Η σκηνή θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις εντυπωσιακές performers οι οποίες θα κάνουν απρόβλεπτες εισόδους και θα σας αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Έναρξη: 21.00
Είσοδος: 10€

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλ.: 2103234095

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b