MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Poetry Sounds of Athens στο Cabaret Voltaire

Την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 20.30 και κάθε μήνα θα λαμβάνει χώρα ένα πολύ ιδιαίτερο event ποίησης για ποιητές και μη, στο χώρο του Cabaret Voltaire, με πρώτο καλεσμένο τον ηθοποιό Δημήτρη Βερύκιο.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Στο Poetry sounds of Athens o καθένας μπορεί ανεξαρτήτου πολιτικής πεποιθήσεως, θρησκευτικής πίστης, σεξουαλικής προτιμήσεως, ηλικίας εθνικότητας ή φύλου να έρθει και να μοιραστεί τα ποιήματα του με το κοινό και να διαξιφιστεί ποιητικά με τους υπόλοιπους ποιητές.

Για τους ποιητές το μαγαζί θα κερνάει μια μπύρα ή κρασί ενώ ο νικητής του εκάστοτε μήνα θα δημοσιεύει το νικητήριο ποίημα του στο καλύτερο φιλολογικό περιοδικό «Νέα Παιδεία», στο νο 1 λογοτεχνικό περιοδικό «Βακχικόν» και στο ηλεκτρονικό περιοδικό «Ποιείν».

Το Poetry Sounds of Athens δεν θα είναι απλά μία σειρά από μονότονες βραδιές ποίησης, διότι πέρα από τη μουσική και τους εκλεκτούς καλεσμένους του θα είναι και καθοριστική η συμμετοχή του κοινού στην όλη διαδικασία, εφόσον οι κριτές θα επιλέγονται τυχαία από το κοινό κι ενώ το κοινό θα καλείται να επηρεάζει την γνώμη των κριτών με τον τρόπο του!

Για πληροφορίες και για διάθεση συμμετοχής στείλτε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Cabaret Voltaire
Μαραθώνος 30, Μεταξουργείο
Τηλ. Κρατήσεων: 2105227046

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b