MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Music-Art Workshop για παιδιά και ενήλικες με την Τόνια Μακατσιάνου στο Open C.A.S.E. 303

Το Open C.A.S.E. 303 διοργανώνει Music-Art Workshop με θέμα “Ηχητικά Αποτυπώματα”, για παιδιά και ενήλικες με υπεύθυνη την μουσικολόγο και performer Τόνια Μακατσιάνου, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Κατά τη διάρκεια του workshop μπορείτε να εξασκήσετε την ικανότητα της ακοής σας και της μουσικής σας μνήμη, ακούγοντας τους ήχους που σας περιβάλλουν. Στη συνέχεια, μέσω μιας διακαλλιτεχνικής διαδικασίας που περιλαμβάνει λέξεις, σχήματα, χρώματα και ήχους προσπαθείτε να καταγράψετε τους ήχους αυτούς με όποιον τρόπο επιλέξει ο καθένας. Έτσι δημιουργείτε τη δική σας παρτιτούρα. Έπειτα δοκιμάζετε να την εκτελέσετε και να δράσετε παράλληλα ως συνθέτες, εκτελεστές και ακροατές του ίδιου έργου, που προκύπτει από τους πειραματισμούς σας με το ηχητικό υλικό που υπάρχει γύρω σας.

Η Τόνια Μακατσιάνου, μουσικολόγος και performer, γεννήθηκε στο Βόλο το Δεκέμβρη του 1987. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master 1&2 Théorie et pratique des Arts vivants, parcours musique (2013) από το Université de Nice Sophia Antipolis. Από το Σεπτέμβρη του 2013, συνεχίζει τις σπουδές της στο Université Paris VIII ως υποψήφια διδάκτωρ με αντικείμενο μελέτης τη μουσική λεκτική σημειογραφία και τις εφαρμογές της. Παράλληλα, ένθερμη οπαδός της διακαλλιτεχνικοτήτας, διευρύνει την καλλιτεχνική της εμπειρία σε ποικίλους τομείς, μουσικούς και μη : μουσικός αυτοσχεδιασμός (Joelle Leandre), μουσική δωματίου (Christophe Giovaninetti), σωματικό θέατρο (École de Jacques Lecoq), αργεντίνικο τάνγκο (Silvina Valz) και συμμετέχει ως περφόρμερ σε ποικίλα διακαλλιτεχνικά project μουσικής και θεάτρου και ως εισηγήτρια σε σεμινάρια και εργαστήρια πιάνου και μουσικού αυτοσχεδιασμού για παιδιά και ενήλικες.

xromata

Διάρκεια Workshop: 

  • Σάββατο και Κυριακή, 11.00-13.00 (για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών)
  • Σάββατο και Κυριακή, 13.00-15.00 (για ενήλικες)

*Δεν απαιτούνται προηγούμενες ή εξειδικευμένες γνώσεις μουσικής

Δηλώσεις συμμετοχής: Μέχρι Δευτέρα 11 Μαΐου 2015
Κόστος συμμετοχής: 40€
Εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής: 2114064986, 697-2929819 | e-mail: [email protected] και [email protected].

Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education
Λ. Κηφισίας 303, Κηφισιά

Περισσότερα από Σεμινάρια / Διαλέξεις
VIMA_WEB3b