MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Parov Stelar έρχεται με νέο άλμπουμ στο Ejekt Festival

O Parov Stelar, o γνωστός σε όλους μας για τα electroswing κομμάτια του, ο οποίος έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, αλλά και παγκοσμίως, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο διπλό άλμπουμ, το οποίο και θα παρουσιάσει ζωντανά στη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι στο 11ο Eject Festival

author-image Ζurab Sam

Ο Parov Stelar είναι ένας από τους καλλιτέχνες που κάνει πάντοτε soldout εμφανίσεις στη χώρα μας, τα προηγούμενα άλμπουμ του έχουν βρεθεί στο top 10 των ελληνικών chart, ενώ κομμάτια όπως το “The Sun”, “La Calatrava”, “The Princess”, “The Phantom” έγιναν μεγάλες επιτυχίες στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Το νέο διπλό άλμπουμ του Parov Stelar θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου από τη Feelgood Records. To “The Demon Diaries” περιέχει 24 ολοκαίνουργια κομμάτια, ενώ περιέχει και την ραδιοφωνική επιτυχία “The Sun”, αλλά και το ολοκαίνουργιο single του “The Demon Dance” που αναμένεται να γίνει το μουσικό θέμα αυτού του καλοκαιριού. Όλες οι συνθέσεις, χαρακτηρίζονται από τον electro swing ήχο του.

Πρόκειται για ένα άλμπουμ που σίγουρα θα χαρακτηρίσει και θα ντύσει μουσικά ολόκληρη τη χρονιά. Ο ίδιος πάντως, φρόντισε να μοιραστεί μερικές στιγμές του δίσκου μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Parov Stelar θα εμφανιστεί μαζί με την μπάντα του για μοναδική φορά, γι’ αυτή τη χρονιά, στην Ελλάδα στο πλαίσιο του 11ου EJEKT Festival παρουσιάζοντας τον νέο δίσκο του δίσκο, αλλά και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια από όλη την καριέρα του. Το Εjekt Festival θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Τιμή:
€30 – early bird tickets
€50 VIP εισιτήρια – (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ)

Eject Festival
Τηλ. 2109636845

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b