MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διοργανώστε παιδικά πάρτυ στο Θέατρο Τόπος Αλλού

Το θέατρο Τόπος Αλλού διοργανώνει πάρτυ για τους μικρούς μας φίλους, με θέμα τους μεγάλους Ζωγράφους (κάθε χρόνο από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, τα Σάββατα 12.00 – 14.30 και τις Κυριακές 11.30 – 14.00 και 17.00 – 19.30).

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Πάρτυ διαρκεί περίπου 2.30 ώρες και είναι αποκλειστικά για εσάς! Επίσης γίνεται και σε μέρες που είναι αργίες σχολικές, εορταστικές κλπ. 

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του έχει ως εξής:

  • Προσέλευση καλεσμένων, καφές ή ζεστό ρόφημαροσφέρεται καφές φίλτρου, νες, φραπέ, ντεκαφεινέ, ελληνικός, ζεστή σοκολάτα και τσάι (μάυρο ή πράσινο) και κουλουράκια/κέικ για τους γονείς).
  • Θεατρική παράσταση διάρκειας 1 ώρα, φαγητό – ποτό για τους γονείς και τα παιδιά.
  • Το φαγητό προσφέρετε σε δίσκους που ξαναγεμίζουν ανάλογα και αποτελείτε από κρύα και ζεστά εδέσματα (σερβίρονται σε πορσελάνινα και γυάλινα ποτήρια/φλιτζάνια).
  • Θεατρικό παιχνίδι με ειδική κοπέλα για τα παιδιά (μουσική, χορός και δημιουργικά παιχνίδια) και κάπου ενδιάμεσα κόψιμο τούρτας αν είναι γεννέθλια.
  • Στο τέλος μοιράζονται διάφορα δωράκια, όπως ξύλινες σβούρες ή γιο-γιο και ανάλογα την εποχή χειροποίητα διάφορα, χριστουγεννιάτικα κλπ.
  • Το κόστος του πάρτι είναι συνολικό και περιλαμβάνει τα πάντα (εκτός από τη τούρτα) από τις προσκλήσεις έως και τα δώρα.
  • Ο χώρος διακοσμείται με χειροποίητα στολίδια και είναι αποκλειστικά για εσάς.

giorti2

Λίγες πληροφορίες για τις δύο Διαδραστικές παραστάσεις:

“Προσοχή! χαθήκαμε στα χρώματα”
Μια περιπέτεια με ηθοποιούς, κούκλες, πίνακες, και ζωγραφιές. To Αερόπλοιο, η παιδική σκηνή του Θεάτρου Τόπος Αλλού προσκαλεί τους λιλιπούτειους ζωγράφους να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους με την παράσταση “Προσοχή! Χαθήκαμε στα χρώματα”.
Με αφετηρία έργα διάσημων ζωγράφων τα παιδιά εμπνέονται και δημιουργούν τα δικά τους μεγάλα έργα!

“Γιατί χαμογελάει η Τσοκόντα”
Μια διαδραστική παράσταση γεμάτη χρώματα και σχήματα, βασισμένη σε μεγάλα έργα ζωγραφικής. Ένα κοριτσάκι δραπετεύει από ένα πίνακα του Dali, γνωρίζεται με τους μικρούς θεατές, και τους γνωρίζει τον κόσμο της ζωγραφικής. Με το καράβι του Dali, γεμάτο πεταλούδες, ταξιδεύει στη Φλωρεντία και συναντά τον da Vinci, και μετά τον Degas, τον Chagall, τον Τσαρούχη. Στο τέλος όλα τα παιδιά κάνουν όλοι μαζί, το δικό τους πίνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις στείλτε μήνυμα μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook: www.facebook.com/AeroplioParty
ή στο mail: [email protected]

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b