MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Χοροθέατρο

Tu amor en Tiempo Puro στο Μικροσκοπικό Θέατρο

Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, το Μικροσκοπικό Θέατρο φιλοξενεί την παράσταση “Tu amor en Tiempo Puro” (Ο Έρωτάς σου σε Καθαρό Χρόνο).

Εύα Παγουλάτου
Εύα Παγουλάτου
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Πρόκειται για ένα αυτοαναφορικό χορευτικό σόλο, με μουσική την πρώτη σονάτα για σόλο βιολί του Johann Sebastian Bach και θέμα την υπαρξιακή, ερωτική, βασανιστική αλλά και λυτρωτική σχέση του χορευτή με το χορό. Το έργο έχει ως αφετηρία το ερώτημα του πως μπορεί κανείς να χορέψει ένα μουσικό έργο που ανήκει ουσιαστικά στο χώρο της απόλυτης μουσικής, παρόλο που μορφολογικά διατηρεί ορισμένες γέφυρες προς το χορό της εποχής του μπαρόκ. Ένα έργο που δεν έχει ανάγκη το χορό.

Η χορεύτρια Εύα Παγουλάτου, που επέλεξε για το σόλο της την πρόκληση της “μεγάλης” μουσικής, καταθέτει με την ερμηνεία της το αφήγημα της ίδιας της σχέσης της με το χορό, που δεν είναι άλλο από την αέναη μάχη του χορευτή για την τελειότητα, την αριστεία. Για να σταθεί στο χώρο που παράγει η μουσική του Bach, η χορεύτρια επιστρατεύει ό,τι καλύτερο έχει, ό,τι καλύτερο είναι: το απόσταγμα του καθημερινού αγώνα μιας ζωής για το χορό!

Συντελεστές:
Μουσική: Johann Sebastian Bach, Σονάτα για σόλο βιολί αρ. 1 BWV 1001, ερμηνεία Arthur Grumiaux
Χορογραφία/Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Αναστασία Λύρα
Ηχοτοπία: Νίκος Βαλκάνος
Φωτογραφία: Θωμάς Μάμαλης
Ερμηνεία: |GraviDanza Bianca| Θέμις Ανδρεουλάκη, Ευανθία Κοκκινέλη, Μελίτα Κοτσάνη, Ζωή-Ελευθερία Μαστροθεοδώρου, Σαμπρίνα Ρετζέπι |Tu amor en Tiempo Puro | Εύα Παγουλάτου


Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, στις 20.00
Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10€ / Μειωμένο 5€
Τηλέφωνο: 6976899269 (Κράτηση απαραίτητη λόγω περιορισμένου χώρου)

Μικροσκοπικό Θέατρο
Δεξίππου 5 και Πλατεία Ταξιαρχών, Πλάκα (150 μέτρα από το Μετρό Μοναστηράκι)




ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Παίζουν: Αναστασία Λύρα, Θέμις Ανδρεουλάκη, Ευανθία Κοκκινέλη, Μελίτα Κοτσάνη, Ζωή-Ελευθερία Μαστροθεοδώρου, Σαμπρίνα Ρετζέπι

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b