Μουσικοί και Χρωματικοί Αυτοσχεδιασμοί στο Open C.A.S.E. 303
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΤο Open C.A.S.E. 303 μας προσκαλεί σε μία βραδιά με Μουσικούς και Χρωματικούς Αυτοσχεδιασμούς, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ώρα 20:00.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠου συναντιούνται η μουσική με την ζωγραφική; Τι γίνεται όταν η ζωγραφική παράγει ήχο και η μουσική χρώμα; Πως ένα ζωγραφικό έργο μπορεί να γίνει παρτιτούρα και εκτός από το μάτι μας να κατευθύνει και το αυτί μας σε ένα αποτέλεσμα; Μια προσπάθεια περιπλάνησης στα όρια των δυο τεχνών που ταυτόχρονα εξερευνά και επαναπροσδιορίζει τα όρια μιας σχέσης και κατ’ επέκταση οποιασδήποτε σχέσης.
Μουσικοί και χρωματικοί αυτοσχεδιασμοί σε ήχους αφηρημένους και έντονες χειρονομίες που τελικά έχουν ως ανώτερη αξίωση να αποδείξουν πως η σχέση είναι ελευθερία. Οι μουσικοί Βασίλης Τζαβάρας, Andrea Bonneti, το τμήμα ελεύθερου αυτοσχεδιασμού της Σύγχρονης Μουσικής σχολής Αλίμου συνεργάζονται με τον εικαστικό και ζωγράφο Βασίλη Καβουρίδη και μέσα από το παιχνίδι προκαλούν συναισθητικά ερεθίσματα και θέτουν ερωτήματα με ποικίλες ερμηνείες προς συζήτηση.
Info
Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education, Κηφισίας 303, Κηφισιά
Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ώρα 20:00
Είσοδος ελεύθερη
Πληροφορίες: Τηλ.: 211-4064986
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Η Παραμόρφωση: Το νέο έργο του Γιάννη Αποσκίτη έρχεται στο Θέατρο Σημείο
- Η ΔΕΗ δίνει ενέργεια για 3η χρονιά στο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
- Tenzing: Είδαμε την ταινία για την αληθινή ιστορία πίσω από την κατάκτηση του Έβερεστ
- Ο Γιάννης Κότσιρας επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου
- Συν & Πλην: «Διαβάζοντας τη Λολίτα στην Τεχεράνη» στο Θέατρο Τέχνης