MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Nite Fields από την Αυστραλία κάνουν περιοδεία σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη

Απευθείας από τη μακρινή Αυστραλία οι Nite Fields επισκέπτονται την Ελλάδα στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας για τρείς μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Μην τους χάσετε!

Nite Fields
author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Καταγόμενοι από το “συντηρητικό” Brisbane, όπως τονίζουν οι ίδιοι, αυτή τη στιγμή συνθέτουν ανάμεσα στη Μελβούρνη και το Σίντνευ με ένα ομολογουμένως ιδιαίτερο τρόπο το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Depersonalization”, ασπαζόμενοι καθολικά τον 80s shoegaze, postpunk ήχο / κουλτούρα.

Ιδρυτικό μέλος και συνάμα “ηγέτης” του σχήματος, ο Danny Venzin, πιστός στις βασικές αρχές των 80s – το DIY και την αντισυμβατικότητα- ή θα κυκλοφορεί νέα μουσική μέσω του προσωπικού του label Lost Race, είτε θα στήνει με επιμέλεια την αισθητική των Nite Fields, συνοδεία των εξαιρετικών δεξιοτεχνών Chris Campion, Liza Harvey και Michael Whitney αγνοώντας τις σύγχρονες τάσεις της μουσικής βιομηχανίας, όπως έχει την υποχρέωση να πράξει οποιοσδήποτε θέλει να δημιουργήσει χώρις δόλο και ψευδοκίνητρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την παραγωγή του παρθενικού τους άλμπουμ ανέλαβε ο Nigel Lee Young, ιδρυτικό μέλος των ΗΤRΚ, διεθνώς αναγνωρισμένων για την συμβολή τους στον συγκεκριμένο ήχο, που κυκλοφορεί μέσω της αμερικανικης Felte Records.

Αθήνα: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου στο Death Disco + Victory Collapse
Λάρισα: Σάββατο 31 Ιανουαρίου στη Λάρισα, Στο Περίπου
Θεσσαλονίκη: Κυριακή 1 φεβρουαρίου στη Μαύρη Τρύπα + Jane Doe

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκρότημα θα βρείτε εδώ: www.nitefields.bandcamp.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b