MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Ήρθες και θα μείνεις στο θέατρο Ιλίσια

Ο Γρηγόρης Βαλτινός, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, θα γίνουν το ζευγάρι της… νέας χρονιάς, αφού αρχές Ιανουάριου 2015, θα παρουσιάσουν την κωμωδία “Ήρθες και θα μείνεις” των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια, στο Θέατρο Ιλίσια.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Ένα ανατρεπτικό ρομάντζο, μια σπαρταριστή ερωτική κωμωδία, μια γοητευτική απόδειξη επί σκηνής της φράσης του Όσκαρ Ουάιλντ: “Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις”. Το έργο ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ το 1981, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους συγγραφείς, οι οποίοι είναι ζευγάρι και στη ζωή και στο “Ήρθες και θα μείνεις” αποτύπωσαν την πραγματική ιστορία της δικής τους πρώτης συνάντησης! Το έργο αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και έκτοτε εξακολουθεί να γοητεύει με τη σπιρτάδα και την αλήθεια του, καθώς παίζεται ανελλιπώς με τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο.

Λίγα λόγια για το έργο…
Νέα Υόρκη. Παραμονή Χριστουγέννων. Η Λώρα Μπλάου, άνεργη και άφραγκη ηθοποιός, παλεύει να επιβιώσει στον χώρο του θεάματος και παράλληλα να γράψει ένα δικό της θεατρικό έργο. Πρόκειται να περάσει από ακρόαση για ένα διαφημιστικό, ενώ παράλληλα είναι αποφασισμένη να ζήσει μια ερωτική ιστορία σαν παραμύθι, γιατί μέχρι τώρα η ζωή της είναι γεμάτη από άτυχες ερωτικές ιστορίες, ή καλύτερα… συμφορές. Προσδοκά το θαύμα που θα τη σώσει, ή καλύτερα δύο θαύματα: κάποιον να ερωτευθεί και μια επιτυχία στην καριέρα της! Στην ακρόαση δεν νιώθει καλά, δεν είναι η μέρα της, είναι κουρασμένη, έχει μόλις επιστρέψει από την κηδεία του μόνου ατζέντη που την πίστεψε ποτέ, και μιλάει σχεδόν σαν σε παραλήρημα…

Κι εκεί που νιώθει πάλι την απόρριψη να της χτυπάει την πόρτα, εμφανίζεται ο σκηνοθέτης και παραγωγός Βίτο Πινιόλι και τη διαβεβαιώνει πως το ταλέντο της είναι πρωτότυπο, λίγο τρελό, αλλά… ξεχωριστό. Και αποφασίζει να της κλείσει κι άλλη ακρόαση. Και εκείνη αποφασίζει να τον κατακτήσει, να τον αποπλανήσει, κρατώντας τον όμηρο στο διαμέρισμά της, για ένα απόγευμα, για μια νύχτα, ή ίσως -ποιος ξέρει;- για μια ολόκληρη ζωή.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Μάριος Πλωρίτης
Σκηνοθεσία–μουσική επιμέλεια: Γρηγόρης Βαλτινός
Σκηνικά: Διονύσης Χριστοφιλογιάννης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Βοηθός σκηνοθέτη: Χαρά Μπαλτά
Φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη
Παραγωγή: Θέασις – Δράσεις Πολιτισμού

Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ζέτα Μακρυπούλια
Συμμετέχει ο Στάθης Νικολαΐδης

> Παραστάσεις από αρχές Ιανουαρίου 2015 <

Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη 19.30, Πέμπτη 19.30, Παρασκευή 21.15, Σάββατο 18.15 και 21.15, Κυριακή 19.30
Διάρκεια: 2 ώρες (με διάλειμμα)
Τιμές Εισητηρίων: Τετάρτη-Πέμπτη: Γενική είσοδος 16€ / Παρασκευή –Σάββατο βράδυ: πλατεία 18€ / εξώστης 16€ / Κυριακή: 18€ (πλατεία),
/ 16 ευρώ (εξώστης) / Λαϊκή Σαββάτου: 14€ / Φοιτητικό (όλες τις ημέρες): 12€ / Ειδικές τιμές σε γκρουπ και συλλόγους
Τηλέφωνα: 210 7210045 και 210 7216317

ΘΕΑΤΡΟ ΙΛΙΣΙΑ

Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας
Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής (Γραμμή 3) 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια,


Παίζουν: Γρηγόρης Βαλτινός, Ζέτα Μακρυπούλια, Στάθης Νικολαΐδης

Διάρκεια: 120 λεπτά
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b