Παιδική παράσταση
Δώδεκα παρά Δώδεκα του Ευγένιου Τριβιζά στο Μέγαρο Μουσικής
To πρωτοχρονιάτικο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά “Δώδεκα παρά δώδεκα” ζωντανεύει στο Μέγαρο Μουσικής με την υποστήριξη του ΟΤΕ, για να απολαμβάνουν τα παιδιά παραμυθένιες μέρες. Ειδικά για τους πελάτες ΟΤΕ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστική παράσταση στις 23 Δεκεμβρίου για με έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου.

A
A
Η μαγεία του μουσικού ονειροδράματος, “Δώδεκα παρά Δώδεκα”, θα μας ταξιδέψει στην Πύλη του Σύμπαντος, όπου ο παλιός και ο νέος χρόνος συναντιούνται κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 18 έως τις 30 Δεκεμβρίου. Το νέο και πρωτοπαρουσιαζόμενο έργο του Ευγένιου Τριβιζά, σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου, σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωταγωνιστές τους Γρηγόρη Βαλτινό και Πάνο Μουζουράκη, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
Ο ΟΤΕ υποστηρίζει συστηματικά σημαντικές καλλιτεχνικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες του να ζήσουν “παραμυθένιες” εμπειρίες!
info
Γραφείο Τύπου
Δ/νση Εταιρικής Επικοινωνίας ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός
Παίζουν: Γρηγόρη Βαλτινό και Πάνο Μουζουράκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Αποχαιρετήσαμε το Ηρώδειο με την Wiener Johann Strauss Capelle για τα 200 χρόνια Στράους
Κosmos: 25 χρόνια ζωγραφικής της Elke Lagansky στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων
Η θρυλική ιστορία του MTV – Ένα τελευταίο αντίο στο πιο επιδραστικό μουσικό κανάλι
Πιτσιμπούργκο, της Σώτης Τριανταφύλλου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου
Η ληστεία της συμφοράς για 2η σεζόν στο θέατρο Λαμπέτη
Το καταραμένο παιδί, του Honoré de Balzac στο Θέατρο Arroyo
Η Ράβδος, του Μαρκ Ρέιβενχιλ για 3η χρονιά στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων
Μπλε Υγρό, της Βίβιαν Στεργίου στον Χώρο Τεχνών Κ4
Ιστορίες που Ζωντανεύουν: Ένα δημιουργικό εργαστήριο εικονογράφησης για παιδιά στο Golden Hall
Η Ιουλία Καραπατάκη από τον Νοέμβριο στον Σταυρό του Νότου