MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια “Lady” στο Gazarte!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η Λόρα Κάρμαικλ, μια από τις βασικές πρωταγωνίστριες της δημοφιλούς σειράς «Ο Πύργος του Ντάουντον» ήρθε στην Αθήνα με αφορμή την πρεμιέρα του 5ου κύκλου της σειράς,που ξεκινάει στις 8 Οκτωβρίου αποκλειστικά και σε high definition στον ΟΤΕ TV.

author-image Μάρη Τιγκαράκη

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Λόρα Κάρμαικλ, η οποία υποδύεται την Lady Edith στην πολυβραβευμένη σειρά, δήλωσε ενθουσιασμένη με την επίσκεψή της στην Ελλάδα, ενώ για το νέο, κύκλο που ξεκινάει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο OTE CINEMA 1HD είπε: «Θα έχει ακόμη περισσότερο δράμα, περισσότερες ανατροπές, αλλά και νέα πρόσωπα στο ήδη εξαιρετικό καστ. Φέτος θα έχουμε τον Ρίτσαρντ Γκραντ και την Άννα Τσάνσελορ. Και φυσικά, περισσότερες ατάκες για την Μάγκι (Σμιθ), νέα πανέμορφα φορέματα, μεταξύ άλλων». Όσο για το ρόλο της Ίντιθ Κρόλεϊ, είπε: «Ξέρει να επιβιώνει. Παρόλο που έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα, κατάφερε να μείνει όρθια. Έχει αποδείξει στον εαυτό της ότι είναι πολύ γενναία».

Η γλυκιά ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν φανταζοταν ποτέ την τεράστια απήχηση της σειράς και δηλωσε ότι αισθάνεται τυχερή και πολύ ευγνώμων που έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια παραγωγή τόσο υψηλών προδιαγραφών.

Η εκδήλωση για την πρεμιέρα της σειράς Ο Πύργος του Ντάουντον έγινε στο Gazarte -με ‘αέρα’ δεκαετίας του ’20-, παρουσία της Κάρμαικλ, καλεσμένων από το χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά και φίλων της σειράς, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε πρώτη προβολή το 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου, λίγο μετά τη Μ. Βρετανία και πριν ακόμη προβληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο νέος κύκλος της σειράς φέρνει στην οθόνη το δημοφιλές καστ που περιλαμβάνει τους Χιού Μπόνβιλ, Λόρα Κάρμαικλ, Τζιμ Κάρτερ, Μπρένταν Κόιλ, Μισέλ Ντόκερι, Ελίζαμπεθ Μακ Γκόβερν και Μάγκι Σμιθ, ενώ νέοι ηθοποιοί κάνουν την εμφάνισή τους, όπως η Άννα Τσάνσελορ (Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία, Penny Dreadful) και o Ρίτσαρντ Γκραντ (Doctor Who, Girls).

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ συγγραφέα Τζούλιαν Φέλοους, το Downton Abbey έχει βραβευτεί, μεταξύ άλλων, με δύο Χρυσές Σφαίρες, 11 βραβεία Emmy ®, 3 BAFTA ® και έχει εκατομμύρια φίλους σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΟΤΕ TV DOWNTON ABBEY EVENT
Ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Λόρα Κάρμαικλ, η Μαργιάννα Ψωμιάδου, Υποδιευθύντρια Επικοινωνίας Marketing & Advertising Sales ΟΤΕ ΤV & ο Αλέξανδρος Χριστογιάννης, Υποδιευθυντής Κινηματογραφικών και Θεματικών Καναλιών OTE TV.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Όταν οι ιστορίες βρίσκουν φωνή: Προβολή ταινίας & συζήτηση με τους συμμετέχοντες του προγράμματος Voices in Motion
Cine News
Δύο μαύρα πουκάμισα: Ξεκίνησαν στην Κρήτη τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του MEGA
Cine News
Το The Bear επιστρέφει για μια τελευταία φορά – Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Art & Culture
Η Ύδρα στο επίκεντρο της τέχνης και του σινεμά με τη θερινή έκδοση του ArtCinema
Cine News
Ραντεβού στο Notting Hill ή στο… House of the Dragon; Τι αξίζει να δεις αυτό το ΣΚ στην TV
Cine News
Κάμπινγκ: Μόλις κυκλοφόρησαν τα πρώτα καρέ της νέας σειράς του MEGA
Cine News
4ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου παρουσιάζει το rough cut της νέας του ταινίας
Cine News
Η COSMOTE TV γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό αφιέρωμα
Cine News
«Ελληνικές Μικρές Ιστορίες»: Οι βραβευμένες ταινίες από τις Νύχτες Πρεμιέρας ταξιδεύουν στα μουσεία του ΠΙΟΠ
Cine News
Πρόγονοι: Το ντοκιμαντέρ της Εύας Στεφανή στην Πειραιώς 260
Cine News
Βραβεία Ίρις 2026: Σάρωσε το «Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ» – Όλοι οι νικητές
Cine News
«Ελλάδα 3.0»: Πώς τρεις διαφορετικές ταινίες κατέληξαν να μιλούν για την ίδια Ελλάδα