MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jason Statham: Πώς κόντεψε να σκοτωθεί στα γυρίσματα των “Αναλώσιμων 3”

Ο Jason Statham μπορεί να παίζει στους “Αναλώσιμους 3”, αλλά δεν είναι ο ίδιος αναλώσιμος. Όπως αποδείχθηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο βρετανός ηθοποιός είναι στην κυριολεξία πολύ σκληρός, για να πεθάνει. (Συγγνώμη, Bruce Willis!)

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στα γυρίσματα των Αναλώσιμων 3, λοιπόν, ο Statham βρισκόταν στο τιμόνι ενός φορτηγού βάρους 3 τόνων. Κάποια στιγμή τα φρένα δεν έπιασαν και στο φορτηγό βρέθηκε σχεδόν 20 μέτρα μέσα στη Μαύρη Θάλασσα, απειλώντας να πάρει μαζί του στον πάτο τον διάσημο πρωταγωνιστή.

Όμως, ο Statham δεν μάσησε. Βγήκε από το φορτηγό και κολύμπησε ως την ξηρά. Σε αυτό τον βοήθησε βέβαια το γεγονός ότι στο παρελθόν ήταν επαγγελματίας αθλητής των καταδύσεων σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Τον βλέπουμε στα νιάτα του με μαγιό (και μαλλιά) σε αυτή τη φωτογραφία από αγώνες.
1jason statham

Την ιστορία την αφηγήθηκε ο Sylvester Stalone στην εφημερίδα The Mirror, στην πρεμιέρα της ταινίας στην Αγγλία. “Ευτυχώς είχαμε βγάλει τις πόρτες από το φορτηγό πριν. Αν κάποιος άλλος από μας ήταν στο φορτηγό, θα είχε σκοτωθεί, γιατί φορούσαμε βαριές μπότες και ζώνες με όπλα. Θα είχαμε πνιγεί. Αλλά επειδή ο Jason είναι ένας δύτης Ολυμπιακών προδιαγραφών, τη γλίτωσε.”

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b