MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Marian Faithfull: Ο dealer σύντροφός μου σκότωσε τον Jim Morrison!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Αποκαλύψεις για τον θάνατο του Jim Morrison τον Ιούλιο του 1971 στο Παρίσι έκανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Marianne Faithfull.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Faithfull υποστηρίζει ότι ο σύντροφος της και έμπορος ναρκωτικών Jean de Breteuil έδωσε στον Morrison ηρωίνη που ήταν πολύ δυνατή γι’ αυτόν, με αποτέλεσμα ο θρυλικός μουσικός να πεθάνει: “Πήγε να δει τον Jim Morrison και τον σκότωσε. Εννοώ, είμαι σίγουρη ότι ήταν ατύχημα. Ο κακομοίρης. Τα ναρκωτικά ήταν πολύ δυνατά; Ναι. Και πέθανε. Και δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό. Τέλος πάντων. Όσοι συνδέονται με το θάνατο αυτού του ταλαίπωρου άντρα είναι πλέον νεκροί. Εκτός από μένα.” δήλωσε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια. (ο Jean de Breteuil πέθανε λίγο μετά τον Morrison, επίσης από ναρκωτικά). 

Η Faithfull  μίλησε και για την Amy Winehouse, η οποία, όπως ο Morrison, πέθανε στην ηλικία των 27. Δήλωσε ότι η Winehouse δεν την συμπαθούσε, γιατί γνώριζε για την εξάρτηση της Winehouse στα ναρκωτικά. “Ήξερε πως ήξερα και δεν ήθελε να πω τίποτα. Υπάρχει ένα στοιχείο ναρκισσισμού που αναμειγνύεται με μίσος για τον εαυτό σου. Το ξέρω καλά. Είναι σαν ένας γυάλινος τοίχος ανάμεσα σε σένα και τον κόσμο, που σε κάνει να μην μπορείς να νιώσεις την αγάπη που έχουν για σένα όλοι οι άλλοι. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω από το να την πιάσω και να την ταρακουνήσω, για να συνέλθει.”

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Νέος δίσκος φόρος τιμής στο λαϊκό τραγούδι – Ακούστε τα δύο πρώτα τραγούδια
Μουσικά Νέα
SNF Nostos 2026: Η κορυφαία παραγωγός και DJ HAAi στη θέση της The Blessed Madonna στο Up Late Party
Μουσικά Νέα
Μανώλης Μητσιάς: Ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι σε μουσική του γιου του, Μίλτου
Μουσικά Νέα
Μάριος Φραγκούλης και Παρασκευάς Καρασούλος συναντιούνται ξανά σε δύο νέα τραγούδια
Μουσικά Νέα
KOA: Το Γκαλά Όπερας μεταφέρεται στο Μέγαρο Μουσικής
Μουσικά Νέα
8ο Φεστιβάλ Δελφών: “Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο” – Συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Λαμίας
Μουσικά Νέα
Η Λίνα Νικολακοπούλου ξανά στον Πόρο για μια δωρεάν συναυλία
Μουσικά Νέα
Οι Villagers Of Ioannina City ανακοίνωσαν νέο δίσκο – Ακούστε το πρώτο single
Μουσικά Νέα
Jean Michel Jarre: Το επίκαιρο κάλεσμα του «Τελευταίου Ραντεβού»
Εκδηλώσεις
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο
Μουσικά Νέα
25+ φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι
Μουσικά Νέα
Pump It Up: Η νέα καλοκαιρινή επιτυχία των Akcent