MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Marian Faithfull: Ο dealer σύντροφός μου σκότωσε τον Jim Morrison!

Αποκαλύψεις για τον θάνατο του Jim Morrison τον Ιούλιο του 1971 στο Παρίσι έκανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Marianne Faithfull.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Faithfull υποστηρίζει ότι ο σύντροφος της και έμπορος ναρκωτικών Jean de Breteuil έδωσε στον Morrison ηρωίνη που ήταν πολύ δυνατή γι’ αυτόν, με αποτέλεσμα ο θρυλικός μουσικός να πεθάνει: “Πήγε να δει τον Jim Morrison και τον σκότωσε. Εννοώ, είμαι σίγουρη ότι ήταν ατύχημα. Ο κακομοίρης. Τα ναρκωτικά ήταν πολύ δυνατά; Ναι. Και πέθανε. Και δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό. Τέλος πάντων. Όσοι συνδέονται με το θάνατο αυτού του ταλαίπωρου άντρα είναι πλέον νεκροί. Εκτός από μένα.” δήλωσε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια. (ο Jean de Breteuil πέθανε λίγο μετά τον Morrison, επίσης από ναρκωτικά). 

Η Faithfull  μίλησε και για την Amy Winehouse, η οποία, όπως ο Morrison, πέθανε στην ηλικία των 27. Δήλωσε ότι η Winehouse δεν την συμπαθούσε, γιατί γνώριζε για την εξάρτηση της Winehouse στα ναρκωτικά. “Ήξερε πως ήξερα και δεν ήθελε να πω τίποτα. Υπάρχει ένα στοιχείο ναρκισσισμού που αναμειγνύεται με μίσος για τον εαυτό σου. Το ξέρω καλά. Είναι σαν ένας γυάλινος τοίχος ανάμεσα σε σένα και τον κόσμο, που σε κάνει να μην μπορείς να νιώσεις την αγάπη που έχουν για σένα όλοι οι άλλοι. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να κάνω από το να την πιάσω και να την ταρακουνήσω, για να συνέλθει.”

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b