MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

8 υποψηφιότητες για την Beyonce στα MTV Video Music Awards

Το μεγάλο come back της Beyonce αποδεικνύεται κι από την κυριαρχία της 32χρονης star της RNB στις υποψηφιότητες των MTV Video Music Awards, που ανακοινώθηκαν χτες.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Beyonce είχε 8 υποψηφιότητες. Ανάμεσα σε αυτές είναι για το video της χρονιάς, καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας και καλύτερης χορογραφίας. Το τραγούδι της Drunk in Love, το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον σύζυγό της Jay-Z, θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και το Happy του Pharrell Williams για καλύτερο video clip. 

Από κοντά σε υποψηφιότητες ακολουθούν ο Eminem και η νεαρή ράπερ Iggy Azalea, με 7 υποψηφιότητες. Ο Eminem εμφανίζεται στις κατηγορίες καλύτερος hip-hop καλλιτέχνηες, καλύτερος άντρας τραγουδιστής και καλύτερη συνεργασία. Η Azalea είναι μέσα στις υποψηφιότητες για καλύτερο video της χρονιάς, καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια και καλύτερη ποπ τραγουδίστρια.

Παράπονο δεν πρέπει να έχει και ο “Happy” Pharrell Williams, ο οποίος για το διάσημο τραγούδι του έχει λάβει αρκετές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων για την κορυφαία “video της χρονιάς”.

Ωστόσο, το “Happy” σε αυτή την κατηγορία θα έχει μεγάλο συναγωνισμό και όχι μόνο από το “Drunk in Love” της Beyonce, αλλά και το “Fancy” της Azalea, το “Chandelier” της Sia και το “Wrecking Ball” της Miley Cyrus. 

Τα βραβεία στους νικητές στα απονεμηθούν στις 24 Αυγούστου στην Καλιφόρνια. 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b