MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
02
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ταξίδι στο όνειρο με την Αλέκα Κανελλίδου για τρεις μοναδικές συναυλίες

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στις 14, 16 και 19 Σεπτεμβρίου, η μεγάλη τραγουδίστρια, Αλέκα Κανελλίδου, επιστρέφει με τρεις ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις με τίτλο “Ταξίδι στο όνειρο” σε επιλεγμένους χώρους της Αθήνας.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Αλέκα Κανελλίδου, έχοντας σαν βασικό όπλο την υπέροχη φωνή της, που αγκαλιάζει μια ευρεία περιοχή ακουσμάτων, δίνει με την μοναδική της ερμηνεία μια νέα πνοή στο παλιό της ρεπερτόριο, στις μεγάλες της επιτυχίες και στα τραγούδια που της έδωσαν μια περίοπτη θέση στην καρδιά του κόσμου, τόσο μιας παλαιότερης γενιάς όσο και των νέων που την γνώρισαν μέσα από πετυχημένες διασκευές.

ALEKA KANELLIDOU photo 03Η σπουδαία αυτή τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει ένα εντυπωσιακό come back μέσα από τις πετυχημένες περυσινές εμφανίσεις της στο Half Note Jazz Club. Αυτή τη φορά όμως οι εντυπώσεις διευρύνονται μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο όνειρο, με τραγούδια με τα οποία έγραψε ιστορία, με συνθέσεις που άφησαν εποχή αλλά και με κομμάτια που ίσως αδικήθηκαν λίγο.

Έτσι, στις συναυλίες της θα ακούσουμε όλα τα πανέμορφα τραγούδια που της έγραψαν συνθέτες όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, ο Σπύρος Βλασσόπουλος, η Νινή Ζαχά, ο Αλέξης Παπαδημητρίου αλλά και άλλοι, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πιο πρόσφατα. Επίσης, θα ακουστούν και τραγούδια από συνθέτες όπως ο Μάνος Χατζιδάκις και ο Μίκης Θεοδωράκης, ενώ στο πρόγραμμα εντάσσονται και κλασικές δημιουργίες ή τραγούδια ξενόγλωσσα που η ερμηνεία της Αλέκας τους έχει δώσει άλλη υπόσταση, όπως το “Killing Me Softly”.

Στις συναυλίες αυτές, η Αλέκα Κανελλίδου θα μας μαγέψει με τα τραγούδια της και τον ιδιαίτερό της τρόπο, συνοδευόμενη από ένα πενταμελές σχήμα μουσικών και μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις τις οποίες επιμελείται ο Θόδωρος Κοτεπάνος, που έχει και την μουσική επιμέλεια και διεύθυνση του συνόλου.

Info
• Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου: Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης
• Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου: Θέατρο Δόρας Στράτου, Φιλοπάππου
• Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου: Κηποθέατρο Παπάγου

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική είσοδος 15€ – Φοιτητικό – Ανέργων 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ– ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
11876 – 210 9213310 – www.viva.gr – www.halfnote.gr
& στα καταστήματα: Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Οι συναυλίες της εβδομάδας: 10+1 μουσικές στάσεις που αξίζουν στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
20 χρόνια Back to Black: Το “μαύρο” που δεν ξεθώριασε ποτέ
Μουσικά Νέα
“15”: Οι Mechanimal κυκλοφορούν νέο δίσκο και προκαλούν το χάος
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το ΠΣΚ
Cine News
Ετεροτοπία: Ένα νέο φεστιβάλ οπτικοακουστικών και παραστατικών τεχνών στο Newman cinema
Μουσικά Νέα
Φουτουριστικά visuals και καθηλωτική techno: Τι να περιμένεις από το πολυαναμενόμενο ÆDEN Athens του Anyma
Μουσικά Νέα
Release Athens 2027: Οι Fontaines D.C. φέρνουν το “Dopamine Chamber” στην Αθήνα
Εικαστικά
Θέατρο, live ή σινεμά; 16 λόγοι για να βγεις έξω αυτό το Σαββατοκύριακο
Εκδηλώσεις
ΚΠΙΣΝ: 4η Συνάντηση Μουσικών Σχολείων στη Βαμβακού Λακωνίας
Μουσικά Νέα
Η Angelika Dusk πατά REWIND στα 80s και μάς χαρίζει έναν δίσκο γεμάτο φως (video)
Μουσικά Νέα
Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο Carnegie Hall: Θερμή υποδοχή με μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη
Μουσικά Νέα
Release Athens 2027: Οι Judas Priest θα ταρακουνήσουν το Markopoulo Complex