MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διπλή η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στον Κήπο του Μεγάρου!

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, αλλά και την Κυριακή στις 29, ο Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανιισθεί στον Κήπο του Μεγάρου με ακουστικά όργανα και ρεμπετο-τυμπανοκρουσίες και προσκαλεί το κοινό να χορέψει, να τραγουδήσει και να μερακλώσει σε μια ρεμπετάλ βραδιά.

Μαρίνα Πυλαρινού

Πρωτότυπες συνθέσεις και πετυχημένες διασκευές, τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη και ρεμπέτικα, φανκ, ποπ, μποσανόβα και παραδοσιακά, συνιστούν το ιδιότυπο μουσικό σύμπαν του Μαραβέγια, που μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς της μπάντας Maraveyas Ilegal στήνουν μια live παράσταση με «ανεβαστική» και γλυκιά διάθεση.

Μουσικός με κλασικές σπουδές, συνθέτης, πολυοργανίστας και περφόρμερ, δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίζεται σε σημαντικά φεστιβάλ του εξωτερικού. Τα τραγούδια του ξεχωρίζουν για τον ευρηματικό συνδυασμό στη φόρμα τους, τον ζωντανό τόνο, τη χιουμοριστική γραφή. Με αναφορές σε διαφορετικά μουσικά ρεύματα, με διάθεση πειραματική και χωρίς στεγανά έκφρασης, ο Μαραβέγιας έχει κερδίσει το κοινό του με ένα σαφώς αναγνωρίσιμο ύφος και με τη μοναδική αίσθηση που αφήνουν τα live του.

Προπώληση εισιτηρίων: 10€
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα κάθε συναυλίας: 12€  
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b