MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Street Food and Tunes: Ταξίδι στο Μεξικό στο 42 bar

Street Food and Tunes έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις Τετάρτες του Μαΐου οι θαμώνες του bar 42, πίσω από την Παλιά Βουλή. Την Τετάρτη 21 Μαΐου, από τις 19.00, η βραδιά είναι αφιερωμένη στον αυθορμητισμό και τη νοστιμιά του μεξικάνικου street food, παρέα με την αύρα και το fun ενός tacos bar της Καλιφόρνια!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Από το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, δύο νέοι Έλληνες με ειλικρινή αγάπη στο Μεξικάνικο φαγητό, δοκίμασαν άπειρα nachos, tacos, quesadillas και guacamole για να καταλήξουν στη δημιουργία ενός μοντέρνου και ποιοτικού μεξικάνικου εστιατόριου στην Αθήνα. Το όνομα αυτού, Ancho Mexican Grill.

Άριστα ποιοτικές πρώτες ύλες, κρέας από ζώα που τρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές χωρίς ορμόνες, φρέσκα υλικά, παραδοσιακές μεξικάνικες συνταγές, αυθεντικές μεξικάνικες πιπεριές (chipotle, ancho, habanero, piquin, morita) και.. παντελής έλλειψη φούρνου μικροκυμάτων και καταψύκτη ολοκληρώνουν μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να αναφωνήσετε “Viva Mexico!”

(STREET FOOD) Τα πιάτα:
α) Nachos με 2 σάλτσες της επιλογής σας: λιωμένο τυρί, pico de gallo (mild ή hot), guacamole και sour cream (2,5€)
β) Quesadillas με κοτόπουλο και λιωμένο τυρί με pico de gallo και sour cream (4€)
γ) Hard taco με chili con carne (μοσχαρίσιος φρέσκος κιμάς με τσίλι, φασόλια και μυρωδικά), pico de gallo, τυρί και μαρούλι (4€)
δ) Soft taco με chicken asada (φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο για 24 ώρες, ψημένο στη σχάρα), pico de gallo, sour cream και jalapeño (4€)
ε) Soft ή hard taco me barbacoa (μοσχάρι μαγειρεμένο για ώρες στη γάστρα), salsa ranchera (hot), τυρί και μαρούλι (4€)

PLUS: Το ειδικά φτιαγμένο cocktail για τη βραδιά της Συρίας από τον bar guru Χρήστο Χουσέα: Double Trouble με τεκίλα-τεκίλα κι άλλη τεκίλα El Jimador Blanco, τσίλι, lime, ροζ γκρέιπφρουτ και φραγκόσυκο (τιμή 7€)

(AND TUNES) Οι μουσικές:
Η Μεξικανή τραγουδίστρια Martha Moreleon παρέα με τους Roman Gomez & Alejandro Diaz στις κιθάρες και στα κρουστά σε ένα live που θα μας μεταφέρει στα “παθιάρικα” -όπως μας λένε- αλλά και χορευτικά μονοπάτια του Mexico City!

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b