MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Up Festival στα Κουφονήσια με Γιάννη Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη και Last Drive

Η ιστορία του ελληνικού ροκ πάει παραλία από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου, στην 4η έκδοση του Up Festival. Οι πιο επιδραστικοί καλλιτέχνες της ελληνικής ροκ σκηνής, πρωτοστατούν στην παραλία Πορί, στα Κουφονήσια, για ένα αξέχαστο μουσικό γεγονός.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παύλος Παυλίδης και οι Last Drive είναι αυτοί που δίνουν το σύνθημα στο φετινό UP όπως ακριβώς το έκαναν 30 χρόνια πριν, όταν οι Τρύπες έδωσαν ελληνική φωνή στον διεθνή εναλλακτικό ήχο, όταν οι Last Drive θεμελίωσαν την αγγλόφωνη ανεξάρτητη σκηνή στην Ελλάδα και όταν τα περισσότερα pop-rock συγκροτήματα που γεννήθηκαν από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και έπειτα δεν κατάφεραν να μην consolaακουστούν σαν τα Ξύλινα Σπαθιά. Είναι αυτοί που όρισαν το ελληνικό ροκ τις δεκαετίες ’80 και ’90 και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να διαμορφώνουν την ελληνική μουσική πραγματικότητα εμπνέοντας με την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητά τους το σημερινό καλλιτεχνικό δυναμικό.

Σε μια ονειρεμένη παραλία, στη μέση του Αιγαίου, το UP Festival δίνει και φέτος το στίγμα της εγχώριας ανεξάρτητης μουσικής σκηνής, με αγαπημένους καλλιτέχνες σε απόσταση αναπνοής από το κοινό και με το πάρτι να ξεκινάει από το soundcheck!

Info
Up Festival: 17 – 19 Ιουλίου
Καλόφεγγο bar | Παραλία Πορί | Κουφονήσια

Είσοδος ελεύθερη
Περισσότερες πληροφορίες: www.upfestival.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b