Και η Ρωσία και η Ουκρανία στον τελικό της Eurovision- Aποτελέσματα του Α ημιτελικού
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ κρίση στην Ουκρανία πάει από το κακό στο χειρότερο με πολλούς να φοβούνται ακόμα και ουκρανικό εμφύλιο. Οι δύο χώρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και στο άκακο πανηγυράκι της Eurovision. Στον πρώτο ημιτελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision και οι δύο χώρες συγκέντρωσαν αρκετούς βαθμούς, ώστε να βρεθούν ξανά μαζί στον τελικό, που θα γίνει το Σάββατο.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΠάντως, υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες, καθώς η Ρωσία πέρασε στον τελικό. Η ελληνική συμμετοχή αγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη. Εκτός από τη Ρωσία και την Ουκρανία οι άλλες 8 χώρες από τον πρώτο ημιτελικό που πέρασαν στον τελικό του Σαββάτου είναι οι: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Σαν Μαρίνο, Σουηδία, Ολλανδία και Ισλανδία.
Στον τελικό περνούν οι 10 από τις 16 χώρες κάθε ημιτελικού. Στον χτεσινό ημιτελικό αποκλείστηκαν η Αλβανία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Λιθουανία, η Μολδαβία, η Πορτογαλία.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μια συναυλία – γιορτή για τα 60 χρόνια ΜΙΕΤ με το μουσικό σύνολο Cappella Atenea
Βερόνικα Αργέντζη: Οι “Ρήτορες” μιλούν ακόμη για τις αγωνίες της σημερινής κοινωνίας
Το SNF Nostos επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ: Τι φέρνει η φετινή, επετειακή διοργάνωση
Fact: Ο καρκίνος του νεφρού δεν παρουσιάζει πάντα συμπτώματα – Η έγκαιρη διάγνωση σώζει!
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιουνίου
Από το Ηρώδειο μέχρι το Παγκράτι: Η Αθήνα γιορτάζει (δωρεάν) την Ημέρα της Μουσικής
Το Θέατρο Πρόβα αποχαιρετά τον ηθοποιό Σωτήρη Τσόγκα
«Φύλα-μορφές και διαμορφώσεις: Ένα νέο βιβλίο φωτίζει τις σύγχρονες συζητήσεις γύρω από το φύλο
«Love Transcends All»: Μια πολυαισθητηριακή εξερεύνηση της αγάπης στο T.A.F./ the art foundation
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις