MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μύρισε άνοιξη: Ξεκινάει η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς

Τις πύλες της ανοίγει την Τετάρτη 23 Απριλίου, η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, στο Άλσος Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος», προσφέροντας στους επισκέπτες έναν παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 24 Απριλίου 2014, στις 8 το βράδυ.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

ceb1cebdceb8cebfcebacebfcebcceb9cebaceb7-cebaceb7cf86ceb9cf83ceb9ceb1cf82-2012-025H φετινή Ανθοκομική Έκθεση περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως τα εκθεσιακά περίπτερα που έχουν στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο επιλέγοντας φυτά και λουλούδια από τα 2000 και πλέον, είδη φυτών, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου, που θα διαρκέσει η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πόλη θα συμμετέχει σε μια ξεχωριστή γιορτή της άνοιξης στην οποία αξίζει να δώσουμε όλοι το παρόν μας. Οι ανθοπαραγωγοί και οι γεωπόνοι του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρονται να ξεναγήσουν τους επισκέπτες και να τους γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της ανθοκομίας. Να προτείνουν φυτά στις καλύτερες δυνατές τιμές και δώσουν συμβουλές για τη συντήρησή τους.

Info
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ – 11 ΜΑΪΟΥ 2014
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 στις 20:00
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από 10.00-22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 1,5 ΕΥΡΩ (εξαιρούνται ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών)

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b