MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέες φωτογραφίες από την αυτοκτονία του Kurt Cobain κυκλοφόρησε η αστυνομία του Σιάτλ

Στις 8 Απριλίου του 1994 ο τραγουδιστής και συνθέτης του συγκροτήματος Nirvana Kurt Cobain αυτοκτόνησε. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τότε. Και τώρα η αστυνομία του Σιάτλ δημοσιοποίησε φωτογραφίες από το χώρο, όπου ο μουσικός αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η παρουσίαση αυτή έγινε στο πλαίσιο των ερωτήσεων που δέχεται η τοπική αστυνομία, γύρω από το θέμα της αυτοκτονίας του ροκ σταρ, το οποίο γίνεται πολύ σημαντικό, λόγω της συμπλήρωσης των 20 ετών από το τραγικό συμβάν. 

Πάντως, δεν υπάρχει κάποια θεαματική αλλαγή στα γεγονότα από αυτές τις φωτογραφίες. Ο εκπρόσωπος της εκεί αστυνομίας δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι το πόρισμα δεν αλλάζει. Απλά ένας ” ντετέκτιβ ασχολήθηκε με τους φακέλους της υπόθεσης, για να την φρεσκάρει.”  Εκεί εντόπισε τις άγνωστες φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν.

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το θάνατο του frontman των Nirvana. Ο ντετέκτιβ, που επανεξέτασε την υπόθεση, έγραψε στη σελίδα της αστυνομίας στο internet. “Μερικές φορές οι άνθρωποι πιστεύουν αυτά που διαβάζουν- υπάρχει παραπληροφόρηση σε κάποια από τα βιβλία, ότι αυτό ήταν μια συνωμοσία. Αυτό είναι απολύτως ανακριβές. Πρόκειται για αυτοκτονία. Η υπόθεση έχει κλείσει.”

1 cobain seattle police - h - 2014.jpg
2cobain seattle police 2 - h - 2014.jpg 1

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b