MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μικ Τζάγκερ: “Δεν θα την ξεχάσω ποτέ…”

Ένα συγκινητικό μήνυμα για την αυτοκτονία της συντρόφου του Λ’ Ορεν Σκοτ, η οποία βρέθηκε τη Δευτέρα κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, έγραψε στην σελίδα του στο facebook, ο Μίκ Τζάγκερ, συγκλονισμένος από το θάνατο της 49χρονης σχεδιάστριας μόδας.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

“Παλεύω να καταλάβω πώς η αγαπημένη μου και καλύτερη φίλη μου έδωσε τέλος στη ζωή της με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά ωραία χρόνια μαζί και κάναμε όμορφη τη ζωή μας για εμάς. Ήταν μια σπουδαία παρουσία και ένα σπουδαίο ταλέντο, που είχε πολλούς θαυμαστές – ήμουν κι εγώ ανάμεσά τους. Έχω συγκινηθεί από το φόρο τιμής που της αποδίδουν οι άνθρωποι, αλλά και από τα προσωπικά μηνύματα συμπαράστασης που έχω λάβει. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ, Μικ.”

642531 μικ1Με αυτή την ανάρτηση συνόδευσε ο Μικ Τζάκερ τη φωτογραφία της αγαπημένης του. Ο τραγουδιστής των Rolling Stones συγκλονισμένος από τον θάνατο της Λ’ Ορεν Σκοτ, που ακύρωσε τη συναυλία του συγκροτήματος στο Περθ της Αυστραλίας, παλεύει ακόμα να καταλάβει το γιατί έφυγε τόσο άδοξα η αγαπημένη του φίλη και σύντροφος. Αργότερα ανακοινώθηκε πως θα αναβληθεί ολόκληρη η περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία. 

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b