MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ακυρώνει συναυλία των Rolling Stones ο Jagger για να θρηνήσει τη σύντροφό του

Οι Rolling Stones ματαιώνουν την προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη συναυλία τους στο Περθ της Αυστραλίας, μετά τον θάνατο της L’Wren Scott, συντρόφου του Mick Jagger. Η εταιρεία Frontier Touring ανακοίνωσε ότι η συναυλία του Περθ δεν θα πραγματοποιηθεί και κάλεσε το κοινό να διατηρήσει τα εισιτήριά του, μέχρις ότου υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αργότερα ανακοινώθηκε πως και η υπόλοιπη περιοδεία των Rolling Stones στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία αναβάλλονται.

Πάντως, ο Jagger αναμένεται να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, για να θρηνήσει την σύντροφο του μαζί με συγγενείς και φίλους, αλλά δεν έχει βγει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση. 

Η διάσημη σχεδιάστρια, και σύντροφος του Mick Jagger, L’Wren Scott, βρέθηκε νεκρή στο πολυτελές διαμέρισμά της στο Μανχάταν. Η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία, αν και ο ιατροδικαστής δεν έχει ακόμη καθορίσει επίσημη αιτία θανάτου.

Η L’Wren Scott έδωσε τέλος στη ζωή της με ένα κασκόλ, το οποίο πέρασε στο λαιμό της και στη συνέχεια κρεμάστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρησή της Αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά είχε αρνηθεί την οικονομική βοήθεια από τον σύντροφό της, Mick Jagger.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b