MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Placebo έρχονται τον Αύγουστο στο Φάληρο

Οι Placebo έρχονται ξανά στην Ελλάδα κουβαλώντας στις αποσκευές τους το νέο άλμπουμ “Loud Like Love”. Η ροκ μπάντα με το όνομα που σημαίνει “ψευδοφάρμακο” θα εμφανισθεί την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014 για μια συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Open Air Area.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ξεκινώντας το 1994 ο Brian Molko (φωνή και κιθάρα), ο οποίος γεννήθηκε στο Βέλγιο και είναι γιος ενός Αμερικανού και μιας Σκωτσέζας, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Σουηδό Stefan Olsdal (μπάσο). Οι δυο τους φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο στην Αγγλία επί 7 χρόνια και δεν είχαν μιλήσει ποτέ. Ωστόσο μια τυχαία συνάντησή τους στο μετρό του Λονδίνου, τους έκανε να συνειδητοποιήσουν τα κοινά τους ενδιαφέροντα και να σχηματίσουν μια από τις πιο επιτυχημένες alternative μπάντες. Δύο ντράμερ έχουν αποχωρήσει από το συγκρότημα και αυτή την περίοδο στα ντραμς είναι ο Αμερικανός Steve Forrest. 

Με τολμηρές αναφορές στη σεξουαλικότητα και στο θέμα των ναρκωτικών και πετυχημένα τραγούδια, οι Placebo έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στη ροκ σκηνή. Οι συνολικές τους πωλήσεις έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια albums. Οι μεγάλες επιτυχίες τους στην Βρετανία ήταν τα singles «Pure Morning» και «Nancy Boy», τα οποία μπήκαν στο top ten. Ακολούθησε το album Sleeping With Ghosts το 2003, που τους χάρισε μεγάλη φήμη στην Ευρώπη.

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία αρχίζει την Πέμπτη 13 Μαρτίου 11:00

Τιμές εισιτηρίων:
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 €, μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 €
και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 €.
Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Θεσσαλονίκη
Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b