MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποκριές στο Ηalf Note: όλο το πρόγραμμα

Ένα πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα ετοίμασε για τις φετινές απόκριες, η μουσική σκηνή Half Note Jazz Club. Μασκαρευτείτε και απολαύστε τις διαφορετικές μουσικές επιλογές που σας προσφέρει.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου
MILONGA LANGA: Argentinian party
Οι Milonga Langa είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε από τρεις αργεντίνους πολυτάλαντους μουσικούς, τον Roman Gomez (πιάνο, κιθάρα), τον Demian Gomez (κρουστά, τύμπανα) και τον Herman Mayr (κιθάρα, μπάσο, φλάουτο).

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου
BELLEVILLE
Οι Belleville είναι ένα γκρουπ που μετράει σχεδόν τρία χρόνια ζωής. Γεννήθηκε στις αρχές του 2011. Έμπνευση του ονόματος αποτέλεσε φυσικά η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Sylvain Chomet, les Triplettes de Belleville («Το τρίο της Belleville»). H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά τη μουσική τους.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου
JAZZICAL LADIES: Όταν το θέατρο έχει κέφια!
Δυο θεατρίνες! Δύο σουμπρέτες, μοναδικές! Δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, η Λούσα Μαρσέλλου και η Νάντια Μητρούδη, συνεργάζονται αρμονικά σε μια χειροποίητη μουσική παράσταση, απ’ αυτές που θέλουν μεράκι, φαντασία και αυθεντικό χιούμορ για να σταθούν.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
DOROS DIMOSTHENOUS AND BAND: Αποκριάτικο πάρτι σε ρυθμούς swing και rock’n’ roll
Η τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς θέλει ρυθμό, κέφι, τραγούδι και καλή διάθεση! O Δώρος Δημοσθένους και η μπάντα του σας προσκαλούν στο Half Note για μια αξέχαστη βραδιά, με μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του retro τραγουδιού, πασπαλισμένη με κονφετί, μάσκες, άρωμα εποχής, Vintage ρούχα και πολύ χορό!

Σάββατο 1/3 & Κυριακή 2/3
APURIMAC
Οι APURIMAC, το μακροβιότερο Latin συγκρότημα στην Ελλάδα, αυτές τις Απόκριες θα κάνουν δύο μοναδικές εμφανίσεις στην Αθήνα, στο Half Note Jazz Club. Δύο βραδιές γεμάτες χρώμα και ήχους της Λατινικής Αμερικής, με πολλά γνωστά τραγούδια από την 30χρονη πορεία τους στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε αυτό το μακρινό ταξίδι μαζί τους θα είναι κι η Mεξικάνα τραγουδίστρια, MARTHA MORELEON.

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b