MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πέθανε ο αγαπητός τραγουδιστής κι ηθοποιός Σάκης Μπουλάς

Έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός Σάκης Μπουλάς.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Σάκης Μπουλάς νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο «Υγεία». Πάλεψε με γενναιότητα την ασθένεια και επέμενε να δουλεύει μέχρι το τέλος. 
Από το νοσοκομείο εκδόθηκε την Παρασκευή το εξής ανακοινωθέν:

«O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».

Ο αγαπητός ηθοποιός και μουσικός γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954, αλλά η καταγωγή του ήταν από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.

Ως τραγουδιστής, συμμετείχε σε πολλούς δίσκους όπως στους Ανεπίδοτα Γράμματα του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, Καντάτα για την Μακρόνησο- Θ.Μικρούτσικου, Λουκιανού διάλογοι- Μ. Πλέσσα, Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου κ.α. ενώ έκανε και πολλούς προσωπικούς του δίσκους.

Είχε συνεργαστεί πάνω από 12 χρόνια με τον Θάνο Μικρούτσικο όπου μέσα σε αυτά ταξίδεψε σε διάφορες χώρες όπως Αυστρία, Γερμανία, Αγγλία, Σκωτία, Βέλγιο και Κύπρο. Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του πρώτου Μουσικού καφενείου με το όνομα “Σούσουρο” μαζί με τους Γιάννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά. Στο “Αχ Μαρία”, όπου και πάλι υπήρξε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά. Είχε τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και συναυλίες συνεργαζόμενος χρόνια με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Βλάση Μπονάτσο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα κ.ά. αλλά και με τον Διονύση Σαββόπουλο.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές. Αξέχαστο δίδυμο με τον επί χρόνια συνεργάτη του Γιάννη Ζουγανέλη σε πολλές κωμικές εκπομπές. Παρουσίασε τηλεπαιχνίδια, ενώ πρωταγωνίστησε το 2000 στην κωμική τηλεοπτική σειρά Δέκα Λεπτά Κήρυγμα. Στη συνέχεια στις Σαββατογεννημένες (2003-2004), ενώ μεγάλη επιτυχία έκανε και στο Πενήντα-Πενήντα (2005-2007).

Και στη μεγάλη οθόνη εμφανίσθηκε σε πολλές ταινίες, όπως στα Ο Δράκουλας των Εξαρχείων (1983), Ντελίριο (1983) Η Πόλη Ποτέ Δεν Κοιμάται (1984), Τηλεκανίβαλοι (1987), Λουκουμάδες με Μέλι (2004), Πεθαίνω για σένα (2009) κ.α. 

“Ο Σάκης Μπουλάς ήταν για όλους φίλους”, σχολίασε συγκινημένος σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο συνεργάτης του Δημήτρης Σταρόβας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b