MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η Τατιάνα Ζωγράφου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Κυριακή 16 Μαρτίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φιλοξενεί την Τατιάνα Ζωγράφου στην μουσική παράσταση “Τραγούδια για παιδιά: Πετώντας πας στην πόλη”.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η συνθέτρια και δασκάλα μουσικής από το 1998 στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, Τατιάνα Ζωγράφου παρουσιάζει στο α’ μέρος της συναυλίας -στο β’ μέρος ο συνθέτης Π. Περάκης παρουσιάζει τα Μελωδόνια σε ποίηση Π. Παμπούδη- ένα πρόγραμμα-αφιέρωμα στα δέκα χρόνια της στη δισκογραφία για παιδιά, δίνοντας στην παράσταση αυτή τον τίτλο του πρώτου της προσωπικού δίσκου, που κυκλοφόρησε το 2004 και επανακυκλοφορεί (2014) σε βιβλίο-cd με ζωγραφιές του Χρήστου Κεχαγιόγλου.

Διαλέγοντας τα καλύτερα τραγούδια της, μας ταξιδεύει με τον δικό της μοναδικό τρόπο στον χρόνο, στους πλανήτες, στον έρωτα, στην αγάπη. Κι όλα αυτά μέσα από τους στίχους της Ιουλίτας Ηλιοπούλου, της Βεατρίκης Κάντζολα Σαμπατάκου αλλά και δικούς της. Μαζί της εκλεκτοί συνεργάτες της-μουσικοί, που όλα αυτά τα χρόνια ταξιδεύουν παρέα μαζί της στις γειτονιές των μικρών και των μεγάλων παιδιών.
Απ’ το ταξίδι αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι φωνές αυτών των παιδιών αλλά και… οι ζωγραφιές τους.

Tραγουδούν: Κώστας Ζαμπούνης, Τατιάνα Ζωγράφου, Κωστής Ρασιδάκις
Παίζουν: Λευτέρης Γρίβας (ακορντεόν), Βαγγέλης Ζωγράφος (κοντραμπάσο), Πάνος Κανελλόπουλος (μαντολίνο), Αμαλία Κουντούρη (φλάουτο), Δημήτρης Μπουζάνης (πιάνο), Μιχάλης Πορφύρης (βιολοντσέλο)

Με τη συμμετοχή του Μουσικού Ομίλου Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων
Διεύθυνση χορωδίας: Χριστίνα Βαρσάμη – Κούκνη

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Εχθρός του λαού: Ο Τόμας Όστερμάιερ ανεβάζει στο Θέατρο Κνωσός μια ανατρεπτική εκδοχή του Ιψενικού έργου
ΘΕΑΤΡΟ
Η Αφηγήτρια Ταινιών, του Hernán Rivera Letelier στο Calderone Art Space
Θεατρικά Νέα
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Μισάνθρωπος του Μολιέρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα στο Altera Pars
ΘΕΑΤΡΟ
Το Καπλάνι της Βιτρίνας της Άλκης Ζέη ξανά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Δραστηριότητες
Η Αλίκη στη χώρα των Ψαριών του Γιάννη Ξανθούλη στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος
ΘΕΑΤΡΟ
Μέχρι να σβήσουν τ’ άστρα, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στο Θέατρο Χώρα
ΘΕΑΤΡΟ
Η Ομολογία της 4ης Ιανουαρίου: Το βασισμένο σε αληθινά γεγονότα δικαστικό δράμα στο Μικρό Γκλόρια
ΘΕΑΤΡΟ
Μ’ ένα Κόκκινο Σκουφί: Μια σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα στη Παιδική Σκηνή Επί Κολωνώ
ΘΕΑΤΡΟ
Family Secrets: Η μαύρη κωμωδία του Enrico Luttmann στο θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Ένα κάποιο κενό, της Βαλέριας Δημητριάδου στο Θέατρο Εμπορικόν
Θεατρικά Νέα
Ο Γιώργος Καραμίχος ξανά στο Θέατρο Τέχνης με το «Vanya»