MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αποζημιώνονται με 1 ευρώ οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον για ψυχικό τραύμα

Γαλλικό δικαστήριο της Ορλεάνη, πέντε χρόνια μετά το θάνατο του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, επιδίκασε αποζημίωση μόλις ενός ευρώ σε πέντε θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον που μήνυσαν το γιατρό του, Κόνραντ Μάρεϊ.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Το δικαστήριο στην Ορλεάνη θεώρησε πως πέντε από τους 34 θαυμαστές του Τζάκσον μήνυσαν τον γιατρό του τραγουδιστή, είχαν υποστεί συναισθηματικό τραύμα και αποφάσισε ως αποζημίωση τους, το συμβολικό ποσό του ενός ευρώ. Για την ιστορία, ο Κόνραντ Μάρεϊ που αποφυλακίστηκε τον Οκτώβριο του 2013, είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης για ανθρωποκτονία από αμέλεια επειδή χορήγησε στον τραγουδιστή ισχυρή δόση αναισθητικού που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία.

Όπως είναι λογικό, οι θαυμαστές (δύο από τη Γαλλία, δύο από την Ελβετία και ένας από το Βέλγιο), μέλη του φαν κλαμπ του Μάικλ Τζάκσον στη Γαλλία, ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να ζητήσουν από τον Κόνραντ Μάρεϊ, το συμβολικό αυτό ποσό. Ωστόσο, και οι πέντε ελπίζουν ότι η δικαίωση της δικαστικής απόφασης θα τους επιτρέψει να επισκεφθούν τον κλειστό για το κοινό τάφο του τραγουδιστή.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b