MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Bradley Cooper καλεσμένος του Obama σε δείπνο για χάρη του Φρανσουά Ολάντ

Μεγαλεία για τον Bradley Cooper. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα παρευρεθεί σε δείπνο με τον πρόεδρο της χώρας του Barack Obama και τη σύζύγο του Michelle μαζί με άλλους 349 καλεσμένους. Το δείπνο αυτό γίνεται στο Λευκό Οίκο προς τιμήν του Γάλλου προέδρου Francois Hollande.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Άλλοι καλεσμένοι θα είναι ο σατιρικός Stephen Colbert, ο παραγωγός J.J. Abrams, ο επικεφαλής του CNN Jeff Zucker, η ηθοποιός Julia Louis-Dreyfus, ο CEO της Viacom Philippe Dauman κ.α.

Ο Cooper έχει θερμές σχέσεις με τους Γάλλους, καθώς βρέθηκε στο Παρίσι για την πρεμιέρα του Οδηγού Διαπλοκής στις 3 Φεβρουαρίου- πριν 9 μέρες. Επίσης, έδωσε συνέντευξη σε Γάλλους δημοσιογράφους μιλώντας τους στα γαλλικά, κάτι που σίγουρα δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Γάλλους. Όταν ρωτήθηκε για το αν περιμένει να πάρει το Όσκαρ, απάντησε ότι δεν νομίζει πως θα το πάρει. 

Όσο για τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος στη χώρα του συναντά σκληρή κριτική, βρήκε πολύ ζεστό κλίμα στη συνάντηση του με την οικογένεια Obama. Σε αυτό βοήθησαν και τα άψογα αγγλικά του Hollande. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b