MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Bono και The Edge των U2 μαζί σε μιούζικαλ!

Ένωσαν τις δυνάμεις τους εδώ και δεκαετίες και έγραψαν ιστορία στη ροκ μουσική. Τώρα ήρθε η ώρα να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και στο χώρο του μιούζικαλ. Ο λόγος για τις δύο μεγάλες προσωπικότητες των U2, τον frontman τους Bono (Paul Hewson) και τον The Edge (David Evans), οι οποίοι θα συμμετέχουν στο μιούζικαλ του συμπατριώτη τους Ιρλανδου σκηνοθέτη John Carney “Sing Street”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σταρ των U2 θα γράψουν τη μουσική για την ταινία, αλλά θα εμπλακούν με την ταινία και πιο γενικά. Η υπόθεση της ταινίας θα είναι ημι-αυτοβιογραφική για τον σκηνοθέτη της John Carney. Θα αφηγείται την ιστορία του Cosmo, ενός 14χρονου αγοριού  που μεγαλώνει στο Δουβλίνο του 1980 και το οποίο θέλει να ξεφύγει από την κατεστραμμένη ζωή του σπιτιού του.

Γράφει ένα τραγούδι και φτιάχνει μια ασήμαντη μπάντα με μερικούς συμμαθητές του. Μετά γράφει κι άλλα τραγούδια και φτιάχνει μερικά κακά videoclip. Όταν συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να σώσει την οικογένειά του, φεύγει από την Ιρλανδία για το Λονδίνο, μαζί με την 15χρονη φίλη του, η οποία θέλει να γίνει μοντέλο. Ο ίδιος ο δημιουργός της ταινίας, ο John Carney ξεκίνησε στον χώρο του ροκ παίζοντας μπάσο για μια ιρλανδική μπάντα, τους Frames, ενώ γύρισε και video στην καλλιτεχνική του σταδιοδρομία.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b