MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ποιοι είναι οι 10 χειμερινοί προορισμοί που προτιμούν οι Έλληνες ταξιδιώτες;

Μπορεί κατεξοχήν η Ελλάδα να θεωρείται καλοκαιρινός προορισμός, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε διαθέτει μικρούς χειμερινούς θησαυρούς που οι Έλληνες γνωρίζουν καλά, και οι ξένοι τουρίστες θα πρέπει να ανακαλύψουν. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr διεξήγαγε έρευνα και παρουσιάζει τους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς των Ελλήνων χρηστών.

Monopoli Team

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Μπάνσκο
Το Μπάνσκο της Βουλγαρίας βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ελλήνων με το συντριπτικό ποσοστό του 20%. Στην αμέσως επόμενη θέση και με αρκετά χαμηλότερο ποσοστό (11%) βρίσκεται η Αράχωβα, ενώ σε απόσταση αναπνοής, με ποσοστό 10%, βρίσκονται οι Δελφοί. Ακολουθούν με μεγάλη διαφορά οι προορισμοί, Καστοριά και Πορταριά με ποσοστό 5% έκαστος.

skiresortΣύμφωνα με τις αναζητήσεις στην www.trivago.gr το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων χρηστών δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους ελληνικούς προορισμούς με ποσοστό 74%, ενώ ένα μικρό σχετικά ποσοστό, 26%, επιλέγει το εξωτερικό για τις χειμερινές του αποδράσεις.

Η λίστα των δημοφιλέστερων χειμερινών προορισμών είναι αποτέλεσμα των αναζητήσεων που έλαβαν χώρα στην www.trivago.gr από την 1η
Δεκεμβρίου 2013 μέχρι την 6η Ιανουαρίου 2014, για τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν από την 1η Δεκεμβρίου 2013 μέχρι και την 31η Μαρτίου 2014.

1η φωτογραφία: Λίμνη Πλαστήρα
2η φωτογραφία: Κουρσεβέλ, Γαλλία

Σχετικά με την trivago:
Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι ένα online meta search που συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον η trivago προσφέρει 34 εκατομμύρια αναφορές για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. 45 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago και καταφέρνουν να «γλιτώσουν» ως και 35% από τα χρήματά τους κατά μέσο όρο ανά κράτηση. Η trivago GmbH έχει έδρα της στο Ντύσσελντορφ στη Γερμανία, ιδρύθηκε στο 2005 και αυτή τη στιγμή λειτουργούν 40 διεθνείς πλατφόρμες.

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b