MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Vassy και η… Βασούλα! H Ελληνοαυστραλή που σαρώνει στα charts του Billboard (vid)

Μετά την κατάκτηση της κορυφής του Billboard με το ξεσηκωτικό “We are young”, που ακούγεται στην πρόσφατη μεγάλη επιτυχία κινουμένων σχεδίων της Disney, “Frozen” (Ψυχρά κι ανάποδα), η Ελληνοαυστραλή Vassy συνεχίζει να “σαρώνει”. Το τραγούδι της με τίτλο “Mad” σκαρφάλωσε στο Νο.5 του club chart του Billboard, και συνοδεύεται από ένα βίντεο που θυμίζει αισθητική αρχών δεκαετίας ’90, όταν όλοι χόρευαν στα κλαμπ!Ας μάθουμε λοιπόν λίγα πράματα παραπάνω για τη Βασούλα που έγινε Vassy, και που στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το πιασάρικο λογοπαίγνιο “kissmyvassy” ως αναγνωριστικό.

Monopoli Team

Η Βασιλική Καραγιώργου, όπως είναι το κανονικό της όνομα, είναι κόρη Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας. Η μουσική βιομηχανία την ανακάλυψε το 2003, όταν κέρδισε ένα ραδιοφωνικό διαγωνισμό ταλέντων. Η συνέχεια, στις Η.Π.Α. πλέον, ήταν πολύ ευνοϊκή για τη νεαρή Ελληνοαυστραλή, που δεν περιορίζεται στο τραγούδι, αλλά επιπλέον γράφει μουσική και κάνει παραγωγή.

vassy3Τραγούδια της έχουν ακουστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως τα Grey’s Anatomy, Ugly Betty, Drop Dead Diva, σε διαφημίσεις των Victoria’s Secret, Nike, Google, ESPN, Chevy, αλλά και στην πρόσφατη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney, “Frozen”.

Στις επιφανείς συνεργασίες της με άλλους διεθνώς διάσημους καλλιτέχνες, συγκαταλέγονται αυτές με τη Rihanna, τον David Guetta, την Britney Spears, τον Dave Aude κ.ά.

Παρά τις “δυνατές” χορευτικές της επιτυχίες, η Vassy φτιάχνει μουσική που ανταποκρίνεται σε μια ευρεία γκάμα μουσικών προτιμήσεων. Αν σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε στο βίντεο παρακάτω, “ψάξτε” την περισσότερο…

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b