MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καινούργιο φιλί: Γιώτα Νέγκα και Θέμης Καραμουρατίδης σε νέο δίσκο

Νέο δίσκο με τίτλο “Καινούργιο φιλί”, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο από τη Γιώτα Νέγκα και το Θέμη Καραμουρατίδη!

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης συναντήθηκαν πριν χρόνια και συγκίνησαν με το “Θρυψαλλάκι” σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Ξαναβρέθηκαν πριν λίγους μήνες κι αποφάσισαν να κάνουν δίσκο μαζί. Ένα λαϊκό, ευθύ δίσκο με τραγούδια σαν από πάντα. Μόνο που γράφτηκαν σήμερα. Από τον Θέμη σε λόγια των Οδυσσέα Ιωάννου, Γεράσιμου Ευαγγελάτου, Λήδας Ρουμάνη, Δημήτρη Χαλιώτη και του ίδιου του συνθέτη. Τίτλος του άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records τον Φεβρουάριο, “Καινούριο φιλί”.

Πρώτο άκουσμα από αυτή τη δουλειά η “Ευθεία γραμμή”, ένα στιβαρό ζεϊμπέκικο με δυνατό συναίσθημα σε στίχους Λήδας Ρουμάνη, ενώ ένα ακόμη τραγούδι από το album, το «Αγάπη στις επαναλήψεις» και αυτό σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη, έρχεται αυτές τις μέρες στα ραδιόφωνα για να δώσει ένα ακόμα δείγμα από το “Καινούριο Φιλί”.

Η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης συναντιούνται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και θα είναι εκεί κάθε Δευτέρα, για λίγες παραστάσεις, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του δίσκου, στιγμές από την προσωπική τους δισκογραφία μαζί με επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια που έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b