MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Realism του Άντονι Νίλσον στο Faust

Η μαύρη κωμωδία «Realism» του βραβευμένου Άντονι Νίλσον παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τις 19 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη έως Κυριακή στο FAUST.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τη μετάφραση του έργου έχει κάνει ο Αντώνης Πέρης και τη σκηνοθεσία η Κατερίνα Φωτιάδη. Τη σκηνογραφία υπογράφει η Λουκία Χατζέλου και τους φωτισμούς ο Αλέκος Αναστασίου. Τους δεκατέσσερις χαρακτήρες του έργου ενσαρκώνουν οι Μαρία Καβουκίδου, Παναγιώτης Κατσώλης, Χρήστος Κοντογεώργης, Εύη Λοβέδου και Αγγελική Μαρίνου.

Πραγματικότητα είναι αυτά που ζούμε ή αυτά που αντιλαμβανόμαστε; Ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι ανάμεσα στο ρεαλισμό και στο υποσυνείδητο, μια επικίνδυνη δοκιμασία αυτογνωσίας και προσαρμογής.

Ο Στιούαρτ, ένας 30άρης μικροαστός, αποφασίζει ένα Σάββατο πρωί να περάσει τη μέρα του μες στο σπίτι για να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί. Το φρούριό του όμως δέχεται ανελέητη επίθεση από ένα πλήθος πραγματικών και φανταστικών προσώπων. Οι φίλοι του, ένα ροκ γκρουπ, οι παλιές του σχέσεις, ένας υπάλληλος τηλεμάρκετινγκ, η μητέρα του, ένα τηλεοπτικό πάνελ γύρω από τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος, παιδικές αναμνήσεις και φοβίες για το μέλλον περνούν μπροστά από τα μάτια ή το μυαλό του Στιούαρτ, υποχρεώνοντάς τον τελικά να συνομιλήσει μαζί τους, να παίξει, να διαφωνήσει, να ενταχθεί.

Μετάφραση: Αντώνης Πέρης
Σκηνικά/Κοστούμια: Λουκία Χατζέλου
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο στις 9μμ Κυριακή στις 8μμ

Τιμές Εισιτηρίων
Τετάρτη και Πέμπτη :
Γενική είσοδος : 8 ευρώ
Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή:
Κανονικό : 12 ευρώ, Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων) : 10 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άντονι Νίλσον
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Φωτιάδη


Παίζουν: Μαρία Καβουκίδου, Παναγιώτης Κατσώλης, Χρήστος Κοντογεώργης, Εύη Λοβέδου, Αγγελική Μαρίνου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b