MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εδώ είναι του Ρασούλη: Λιδάκης-Καλημέρη-Σ.Παπάζογλου-Π.Θεοχαρίδης στο Ρυθμό Stage

Το Σάββατο 18 και 25 Ιανουαρίου και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ο Ρυθμός Stage φιλοξενεί μια παράσταση – γιορτή αφιερωμένη στο μεγάλο καλλιτέχνη Μανώλη Ρασούλη.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η παράσταση “Εδώ είναι του Ρασούλη” είναι ένα μεγάλο αφιέρωμα – γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στο Ρυθμό Stage για τρεις μοναδικές παραστάσεις και στο οποίο θα ακουστούν πολύ αγαπημένα τραγούδια του, που ερμήνευσε ο ίδιος, αλλά και μεγάλες φωνές, σηματοδοτώντας για πάντα το ελληνικό τραγούδι!

Με διαλεγμένους μουσικούς και υπό την επιμέλεια του Λάζαρου Σαμαρά και με ένα μοναδικό οπτικό υλικό – ντοκυμαντέρ που θα μας φέρει τον Ρασούλη αναπάντεχα κοντά μας … σαν να είναι εδώ … σαν να κοιτά και να συμμετέχει στο γλέντι μας! Στις παραστάσεις τραγουδούν και συμμετέχουν σημαντικοί συνθέτες, ερμηνευτές, φίλοι και συνοδοιπόροι, αλλά και νεότεροι δημιουργοί και καλλιτέχνες που τον ένοιωσαν και επηρεάστηκαν από το έργο του:

Σάββατο 18 Ιανουαρίου: Παντελής Θεοχαρίδης, Βασίλης ΛέκκαςΜανώλης Λιδάκης, Λόλεκ, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη.
Σάββατο 25 Ιανουαρίου: Βάσω Αλαγιάννη, Νένα Βενετσάνου, Γιώργος Γαβαλάς, Παντελής Θεοχαρίδης, Μαρία Κώτη και Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (Χαΐνηδες), Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη, Γιώργος Σαρρής.
Σάββατο 1 Φεβρουαρίου: Πέτρος Βαγιόπουλος, Σπύρος Γραμμένος, Παντελής Θεοχαρίδης, Λιζέτα Καλημέρη, Magic De Spell, Ζωή Παπαδοπούλου, Ναταλία Ρασούλη.

Μαζί τους: Λάζαρος Σαμαράς: πλήκτρα / ακορντεόν / επιμέλεια, Δημήτρης Μαρινόπουλος: κιθάρες, Γιάννης Πλαγιανάκος: ηλ. κοντραμπάσο, Νικόλας Τριήρης: μπουζούκι / λαούτο / τζουράς, Δημήτρης Μποσινάκος: τύμπανα.

Πληροφορίες:
Σάββατο 18 & 25 Ιανουαρίου, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου
Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b