MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Δεύτερο Πρόγραμμα εκπέμπει ξανά!

Από σήμερα (16 Δεκεμβρίου) στις 10 το πρωί, και κάθε μέρα το Δεύτερο Πρόγραμμα ξεκινάει ξανά να μεταδίδει το πρόγραμμα του, με επίκεντρο το ελληνικό τραγούδι.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

– Από Δευτέρα έως Κυριακή, η Γιώτα Δελώνα, η Μαρίνα Λαχανά, η Βάνα Δαφέρμου, η Γιάννα Τριανταφύλλη, η Θέσια Παναγιώτου, η Αρχοντούλα Πέτρου, η Έλενα Διάκου, η Πόπη Βάγγερ, ο Κώστας Τριπολίτης, ο Ηλίας Λιούγκος, ο Δημήτρης Λέκκας, ο Βασίλης Δίπλας, ο Πάνος Χρυσοστόμου, ο Γιώργος Μητρόπουλος, ο Γιάννης Σπυρόπουλος-Μπαχ, ο Νίκος Αϊβαλής και ο Γιώργος Φλωράκης, το “νέο αίμα” των Ραδιοπειρατών του Μικρού Πολυτεχνείου, αλλά και οι νέες μεταγραφές όπως του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, του Γιώργου Γιανναράκου, του Αντώνη Μποσκοϊτη, του Φίλιππου Περιστέρη, του Κώστα Λάζαρη, του Κώστα Αδαμόπουλου, του Γιώργου Κόρρα και σε πρώτη ραδιοφωνική μεταφορά το blog “Κουτσό” σε ειδικές Κυριακάτικες “θεραπείες μνήμης”.

– Κάθε Τρίτη και για δύο ώρες, 14:00-16:00, στο στούντιο του Δευτέρου Προγράμματος φιλοξενούνται οι συντελεστές (συγγραφείς, σκηνοθέτες, συνθέτες, σκηνογράφοι, ηθοποιοί, κλπ) τρεχουσών κατά βάση παραστάσεων, εκφράζοντας τις προθέσεις, τις σκέψεις και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες σχετικά με το καλλιτεχνικό ενέργημα. Ο τίτλος της νέας εκπομπής είναι “Το παρασκήνιο στο προσκήνιο”. Το θέατρο, οι παραστάσεις και οι δημιουργοί τους και κατά καιρούς η λογοτεχνία, τα εικαστικά και η μουσική αποτελούν το θεματικό πυρήνα της νέας εκπομπής.
Παραγωγή – Παρουσίαση: Φίλιππος Περιστέρης – Γρηγόρης Χαλιακόπουλος

Info:
Πότε: Από Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, στις 14:00
Πού: Δεύτερο Πρόγραμμα (www.ertopen.com , συχνότητες εκπομπής Βραχέων και Περιφερειακοί Σταθμοί, Αυτοδιαχειριζόμενης Ελληνικής Ραδιοφωνίας)

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b