MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις εξόδου για το τριήμερο

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα ζεσταίνει τις καρδιές μας, έστω κι αν το κρύο δυναμώνει. Και οι προτάσεις εξόδου, τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν, αυξάνουν όλο και περισσότερο για μικρούς και μεγάλους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ

12 Χρόνια Σκλάβος: Μια ταινία για την δυστυχία ενός μαύρου Αμερικανού, που ενώ ήταν ελεύθερος με το Νόμο, έπεσε θύμα απαγωγής και πουλήθηκε στις φυτείες του Νότου. Μέσα από μια συγκλονιστική και πραγματική ανθρώπινη ιστορία, έχουμε την καταγραφή ενός τραγκού φαινομένου, της δουλείας στην Αμερική και τις κοινωνικές αντιφάσεις που δημιουργούσε. Ήδη η ταινία θεωρείται φαβορί για τα Όσκαρ, ενώ στις Χρυσές Σφαίρες κέρδισε 7 υποψηφιότητες.

Χόμπιτ, Η Ερημιά του Νοσφιστή: Για τους θαυμαστές των ταινιών και των βιβλίων του Τόλκιν αλλά και για τα παιδιά υπάρχει το δεύτερο μέρος της ταινίας Χόμπιτ. Δράκοι, μάγοι, ξωτικά, νάνοι, ο κακός Σάουρον, τα διάφορα τέρατα και μπόλικη δράση. Το 3D της ταινίας είναι πολύ καλό.

ΘΕΑΤΡΟ

Από τι ζουν οι άνθρωποι: Ένα αλληγορικό παραμύθι του Τολστόι για την παντοδυναμία της αγάπης γίνεται μια παράσταση βάλσαμο στις δύσκολές μέρες που ζούμε. Στην παράσταση σκηνοθετούν και πρωταγωνιστούν η Όλια Λαζαρίδου, ο Γιώργος Νανούρης και ο Ηλίας Κουνέλας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Κατάλληλο και για παιδιά και για ενήλικες.
Παρασκευή και Σάββατο 21.00, Κυριακή 15.00 & 19.00
Στο θέατρον- Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254)
Κριτική της παράστασης “Από τι ζουν οι άνθρωπο”

Παραλλαγές θανάτου: Ένα έργο ενός πολύ σημαντικού σύγχρονου Νορβηγού συγγραφέα, του Jon Fosse στην πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Γιάννη Χουβαρδά μετά την αποχώρηση του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου. Μια παράσταση με πολύ καλό καστ και ενδιαφέρουσες σκηνοθετικές επιλογές.
Παρασκευή και Σάββατο: 21:15, Κυριακή: 19:00
Στο Θέατρο Πορεία (Τρικόρφων 3-5 και Γ Σεπτεμβρίου 69)
Κριτική της παράστασης “Παραλλαγές Θανάτου”

ΜΟΥΣΙΚΗ

Σαββόπουλος, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Μπουλάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Ακτή Πειραιώς. Καλλιτέχνες με μεγάλη διαδρομή στη μουσική, αλλά κάποιοι από αυτούς με θητεία στο θέατρο και στην τηλεοπτική σάτιρα, ακόμα και στο σινεμά, παρουσιάζουν ένα πολύπλευρο πρόγραμμα. Το «ΓΚΑΓΚΑΝΤίΝ» είναι σπονδυλωτό θέατρο τραγουδιών με σκηνές καραόκε, εικόνες μπουάτ, γερές δόσεις μπουρλέσκ και Πολιτικού Καμπαρέ και παρωδία.
Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30- Ακτή Πειραιώς (Πειραιώς και Λαμίας, Ταύρος)

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Christmas Factory στην Τεχνόπολη στο Γκάζι: Το “μαγικό” παιχνιδοεργοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε τη λειτουργία του. Για ένα μήνα θα αποτελεί ένα παραμυθένιο Χριστουγενιάτικο σκηνικό που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες θα ζήσουν από κοντά και για πρώτη φορά, την προετοιμασία του Αι Βασίλη για να κατασκευάσει και να μοιράσει τα δώρα στους μικρούς του φίλους.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b