MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
14
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο άνδρας που ντύνεται μπαλαρίνα για χάρη ασθενών με καρκίνο του μαστού (gallery+vid)

Για τον Bob Carey, η γυναίκα του, Linda, είναι τα πάντα. Έτσι, όταν εκείνη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, o Bob έκανε ό,τι περνούσε απ’ το χέρι του για να την κάνει να γελάει. Και ο τρόπος που βρήκε, είναι μαζί αστείος και συγκινητικός!Φορώντας μια ροζ φούστα tutu, o Bob φωτογραφίζεται ημίγυμνος σε διάφορες πόζες στο ύπαιθρο, προκειμένου να κάνει την Linda να γελάσει. Εκτίθεται χωρίς φόβο, με κίνητρο την αγάπη.

Monopoli Team

“Κάθε φορά που η Linda πάει για θεραπεία, παίρνει μαζί το κινητό και βλέπει τις φωτογραφίες μου. Αυτό βοηθάει τόσο την ίδια όσο και τις άλλες γυναίκες που επίσης κάνουν θεραπεία”, λέει ο ίδιος ο Bob. Τα μηνύματα επιδοκιμασίας που έλαβε για την στήριξη στη γυναίκα του, ενέπνευσαν τον Bob να κάνει την “ταπεινή” ιδέα του ολόκληρο project. 

Το The Tutu Project είναι η σειρά αυτών των φωτογραφιών, μερικές από τις οπoίες έχουν επιλεγεί για το ομότιτλο ημερολόγιο του 2014. Τα έσοδα από τις πωλήσεις πηγαίνουν στο Carey’s Foundation, που έχει σκοπό την στήριξη γυναικών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού ή τον ξεπέρασαν, και των οικογενειών τους.

Δείτε παρακάτω μια gallery με φωτογραφίες του The Tutu Project και ένα σχετικό βίντεο όπου το ζευγάρι εξηγεί πώς εξελίχθηκε η ιδέα:

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b