MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Με €13 κάθε Παρασκευή “ταξιδεύουμε” με το ΚΤΕΛ του Μουτσινά

Από εδώ και πέρα κάθε Παρασκευή θα είναι “Παρασκευή και 13”! Το ΚΤΕΛ η νέα κωμωδία του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, θα έχει εισιτήρια σε τιμή προσφοράς: 13 € μόνο κάθε Παρασκευή!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη επιστρέφουν με την παράσταση ΚΤΕΛ, τη νέα σπαρταριστή κωμωδία που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο τοπίο της ελληνικής κωμωδίας. Με σημείο εκκίνησης… το Θέατρο Κιβωτός.

Η υπόθεση:
Ο Αντώνης Τόνγκας (Νίκος Μουτσινάς) είναι χειρουργός και μένει σε ένα σπίτι… στη μέση του πουθενά, με τη γυναίκα του Μαίρη Καμπάνα (Βασιλική Ανδρίτσου), οικοκυρικά, σύζυγος Ιατρού. Ένα βράδυ, θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή τους όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ χαλάει και οι επιβάτες του βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι τους: τι κοινό έχουν ένας γυμναστής και δάσκαλος του τέννις (Θανάσης Αλευράς), μία πόρνη (Ματίνα Νικολάου), μία κυρία-πρόεδρος στη διάσωση του μονάρχιδου σκίουρου (Τζένη Διαγούπη), η Σταρ Πελοπόννησος (Αθηνά Οικονομάκου) και η Οδηγός του ΚΤΕΛ (Φωτεινή Ντεμίρη); Γίνονται όλοι -εν αγνοία τους- υποψήφιοι δωρητές οργάνων… 

Ημέρες Παραστάσεων: από Τετάρτη έως και Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή: 19.30
Πέμπτη & Παρασκευή: 21.15
Σάββατο: 18.00 & 21.15

Πληροφορίες για την παράσταση ΚΤΕΛ

Τιμή Εισιτηρίου: 19 € (γενική είσοδος για Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή βράδυ), 17 € (γενική είσοδος για Σάββατο απόγευμα), 15 € (φοιτητικό), 13€ την Παρσακευή.

⃰ Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το ΚΤΕΛ συμμετέχει στο πρόγραμμα «2 for 1» της Cosmote.

Θέατρο: Κιβωτός , Πειραιώς 115 Γκάζι // 210 3427426

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b