MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

Ο Κινέζικος Καλλιτεχνικός Θίασος ατόμων με ειδικές ανάγκες στο Μέγαρο Μουσικής (video)

Ο Κινεζικός Καλλιτεχνικός Θίασος Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (China Disabled People’s Performing Art Troupe – CDPPAT), με διαπιστευτήρια από όλο τον κόσμο, έρχεται για δύο βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, για να προσφέρει ένα θέαμα βαθειά συγκινητικό και ουσιαστικά ψυχαγωγικό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Τραγουδούν, χορεύουν, κινούνται με χάρη και ακρίβεια, είναι το ίδιο άψογοι στη δραματική όπερα, στις παραδοσιακές χορογραφίες, αλλά και στη τζαζ και τη λάτιν. Είναι νέοι άνθρωποι με εκπληκτικά ταλέντα που σε κάνουν να ξεχνάς τις φυσικές τους αδυναμίες και να απολαμβάνεις την ομορφιά της διαφοράς. Εξαιρετικοί καλλιτέχνες, με αφοπλιστική ικανότητα να υπερβαίνουν τις δυσκολίες, μεταδίδουν τη μαγεία τους με μοναδικό τρόπο και στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σθένους.

Οι παραστάσεις τους είναι μια δήλωση για το δημιουργικό δυναμικό που κρύβεται μέσα σε κάθε άνθρωπο, για τον πλούσιο εσωτερικό κόσμο των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Νεαροί καλλιτέχνες που δεν ακούν, μιλάνε με αρμονικές και ζωηρές κινήσεις, άλλοι που δεν βλέπουν, ξεδιπλώνουν τον δικό τους κόσμο με υπέροχα τραγούδια και εντυπωσιακούς χορούς και άλλοι με άλλες φυσικές δυσκολίες, εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στη ζωή, με υψηλής τέχνης κίνηση και γοητευτικές μελωδίες.

Ο Θίασος των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες έχει παρουσιάσει, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, περισσότερα από 100 πολυτεχνικά θεάματα και έχει περιοδεύσει σε τριάντα χώρες της Ασίας, της Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Τα μέλη του θιάσου γίνονται «αγγελιοφόροι ομορφιάς και φιλίας», εκφράζονται με τις γλώσσες της τέχνης , με φρέσκες ιδέες και μεταμορφώνονται σε πρεσβευτές των 600 εκατομμυρίων ανθρώπων με ειδικές ανάγκες, σε όλο τον κόσμο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 11, 20, 28 και 40 € (Διακεκριμένη Ζώνη).
Ειδικές τιμές: 6,50 € (φοιτητές, νέοι, άνεργοι, Α.Μ.Ε.Α.), 8,50 € (65+, πολύτεκνοι).

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
Σχετικά Θέματα
ΘΕΑΤΡΟ
Ιερά Οδός 343 – Μαρτυρίες από το Δρομοκαΐτειο στο Μπάγκειον
ΘΕΑΤΡΟ
Στην Εξοχή, του Martin Crimp στο Θέατρο Αποθήκη
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Μικρός Βορράς ανεβάζει την "Ελένη" του Ευριπίδη στο Θέατρο Nous
ΘΕΑΤΡΟ
Η Αναπαράσταση της Δίκης του Σωκράτη, σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη στο Studio new star art cinema
ΘΕΑΤΡΟ
DNA: Το αιχμηρό έργο του Dennis Kelly στο θέατρο Φούρνος
ΘΕΑΤΡΟ
Η κίτρινη ταπετσαρία: Ο φεμινιστικός μονόλογος επιστρέφει στο Θέατρο Αλκμήνη
ΘΕΑΤΡΟ
Οι «Νεκρές Ψυχές» του Γκόγκολ επιστρέφουν στο Θέατρο Θησείον - πιο επίκαιρες από ποτέ
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Μίλτος, της Ξένιας Καλογεροπούλου «ζωντανεύει» για πρώτη φορά σε κουκλοθέατρο
Θεατρικά Νέα
Το Κόκκινο Γράμμα: Η παράσταση-ωδή στον Ευαγόρα Παλληκαρίδη στο Ίδρυμα Κακογιάννη
ΘΕΑΤΡΟ
Καιρός να την πουλεύουμε, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ρίσβα στο Θέατρο Art 63
ΘΕΑΤΡΟ
Κέικ, του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη στο Θέατρο Εμπορικόν
ΘΕΑΤΡΟ
Ο Caveman του Rob Becker στο Θέατρο Αθηνών