MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To άκρον άωτον του κιτς: o Γιώργος Γιαννιάς “θαμμένος” σε γαρύφαλλα (gallery + video)

Σήμερα λάβαμε ένα δελτίο Τύπου για την εμφάνιση του Γιώργου Γιαννιά σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το οποίο δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε. Όχι για τα μουσικά γούστα του καθενός, για τα οποία δεν πέφτει λόγος σε κανένα. Ούτε τόσο για την επίδειξη σπατάλης χρημάτων των εχόντων και κατεχόντων σε γαρύφαλλα στα μπουζουκομάγαζα. Ούτε τόσο για την “στημένη” εικόνα ενός τραγουδιστή να είναι κυριολεκτικά θαμμένος κάτω από ένα βουνό πλαστικών δίσκων με γαρύφαλλα και να φαίνεται μόνο το κεφάλι του ενώ τραγουδά και συνεχίζουν να του έρχονται κατακέφαλα οι δίσκοι.

Monopoli Team

Βρισκόμαστε σε αμηχανία και αγανακτούμε για το γεγονός ότι εκθειάζεται κιόλας μια κουλτούρα διασκέδασης και ένας τραγουδιστής επειδή ακριβώς κάποιοι τον έπνιξαν στα γαρύφαλλα και αυτός -άκουσον, άκουσον- μπορούσε ακόμα να τραγουδάει! Πρωτάκουστο, πώς τα κατάφερε; “Μαγκιά” χαρακτηρίζεται στο δελτίο Τύπου. Ποιες σπουδές, ποια πτυχία, ποιες προσπάθειες τόσων και τόσων μουσικών… “Μαγκιά” είναι να κάθεσαι και να τραγουδάς (τρόπος του λέγειν) ξαπλωμένος κάτω από πλαστικούς δίσκους και λουλουδικό… Χρειάζεται ιδιαίτερες φωνητικές ικανότητες κάτι τέτοιο, διαβάζουμε (δείτε στο βίντεο παρακάτω για τι φωνητικές ικανότητες μιλάμε).

Λίγη αιδώς και μέτρο, κύριοι… Ο συγκεκριμένος τρόπος διασκέδασης δεν χρειάζεται “φτιασίδια” και περιττολογίες. Εκτός κι αν απευθύνεστε σε κοινό που τα καταπίνει αμάσητα (που πολύ φοβόμαστε ότι υπάρχει και τέτοιο – πολύ…)  
 
Διαβάστε παρακάτω το δελτίο Τύπου και δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το happening που “αξίζει” του θαυμασμού μας…

“Έχει ξεσηκώσει τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και αυτό δεν κρύβεται!

Ο Γιώργος Γιαννιάς κάνει τη διαφορά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη νυχτερινή διασκέδαση. Με απίστευτες φωνητικές ικανότητες και γεμάτος επιτυχίες στις αποσκευές του ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη και προκάλεσε πανικό.

Το περασμένο Σάββατο οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου «Μαμούνια live» όπου εμφανίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα θέαμα που όμοιο του δύσκολα έχει ξαναυπάρξει αφού πελάτες από τα πρώτα τραπέζια τον έπνιξαν κυριολεκτικά σε ένα βουνό από γαρύφαλλα.

Ο Γιώργος Γιαννιάς ερμήνευε και το «χτίσιμο» δεν είχε σταματημό… όλο το μαγαζί είχε γίνει μια παρέα και καταχειροκροτούσε τον δημοφιλή καλλιτέχνη που για περισσότερη από μισή ώρα ερμήνευε «θαμμένος» κάτω από στοίβες λουλουδιών, κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη μαγκιά και φωνητικές ικανότητες και ο Γιώργος Γιαννιάς αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως κατέχει με μεγάλη ευκολία και τα δύο.

Εδώ και χρόνια αποτελεί αγαπημένη και σίγουρη επιλογή των επιχειρηματιών αφού τα πραγματικά ταλέντα δεν κρύβονται.”

Διαβάστε ακόμα: 10 πράγματα που είναι πιο ανατρεπτικά από την συνεργασία Γονίδη-Βουρλιώτη

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b