MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

5+1 προτάσεις ψυχαγωγίας για το τριήμερο

Ένα Σαββατοκύριακο με πολλές προτάσεις ξεκινά. Οι θεατρόφιλοι έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες παραστάσεις που ήδη παίζονται ενώ και οι μουσικές σκηνές έχουν μπει δυνατά στο χάρτη της διασκέδασης. Οι σινεφίλ που δεν θ’ ανηφορίσουν για το 54ο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην πολυσυζητημένη θριαμβεύτρια των Καννών “Ζωή της Αντέλ”, αλλά και στην πρώτη προβολή της περιπέτειας του μοναχικού Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που πολεμάει με τα κύματα. Καλή διασκέδαση…

author-image Γιώργος Σμυρνής

ΣΙΝΕΜΑ
Όλα χάθηκαν: Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ολομόναχος ενάντια στη δύναμη της θάλασσας σε μια καθηλωτική περιπέτεια επιβίωσης… Η ταινία βγαίνει σε preview αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο σε αρκετούς κινηματογράφους και την επόμενη εβδομάδα γίνεται η κανονική διανομή.
Περισσότερα ΕΔΩ– Μπορείτε να κερδίσετε προσκλήσεις ΕΔΩ

Η Ζωή Της Αντέλ Βραβευμένη και πολυσυζητημένη, μια ερωτική ιστορία ενηλικίωσης με πνοή και δύναμη…Η ταινία του Αμπτελατίφ Κεσίς, που θριάμβευσε στις Κάννες είναι μια πολύ άμεση και δυνατή ιστορία μιας ερωτικής σχέσης και ταυτόχρονα ιστορία ενηλικίωσης.

Περισσότερα ΕΔΩ

ΘΕΑΤΡΟ
Δείπνο με φίλους στο θέατρο Ιλίσια. Η κωμωδία με δραματικά στοιχεία του Ντόναλντ Μάργκιουλις σε διασκεδάζει με ένα πολύ καθημερινό θέμα, ιδωμένο με ειλικρίνεια. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γρηγόρης Βαλτινός ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τους Παύλο Χαϊκάλη, την Ρένια Λουιζίδου και την Μπέσυ Μάλφα.
Παρασκευή: 21.15, Σάββατο: 18.15 & 21.15, Κυριακή: 18.15
Στο θέατρο Ιλίσια (Παπαδιαμαντοπούλου 4)- Περισσότερα ΕΔΩ
Κριτική της παράστασης
Συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη

Μπόρκμαν στο θέατρο Δημήτρης Χορν. Ένα πολύ σημαντικό έργο του Ίψεν, ενός συγγραφέα που έβλεπε μακριά. Το έργο αφηγείται μια δυνατή ιστορία, ενός τραπεζίτη που ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο, αλλά κατέληξε στην φυλακή. Η περιπέτεια του προκάλεσε αθεράπευτα τραύματα στην οικογένειά του. Την παράσταση σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και πρωταγωνιστούν σημαντικοί ηθοποιοί, όπως ο Γιώργος Κιμούλης και η Πέμη Ζούνη.
Παρασκευή: 21:00 (λαϊκή), Σάββατο: 18:00 (λαϊκή) & 21:00, Κυριακή: 20.00
Στο θέατρο Δημήτρης Χορν (Αμερικής 10) – Περισσότερα ΕΔΩ
Κριτική της παράστασης

ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Σωκράτης Μάλαμας εμφανίζεται το Σάββατο στο Άνοδος Live Stage. Ο αγαπητός καλλιτέχνης μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών στήνει μοναδικές βραδιές με ρoκ διάθεση, λαϊκή βάση και έντεχνα ακούσματα.
Σάββατο 22:00 στο Άνοδος Live Stage (Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38)
Περισσότερα ΕΔΩ

Ο Bilal, ένας star της neo-soul και του r&b  θα εμφανιστεί στο Half Note για τέσσερις μοναδικές βραδιές. Στο πρόγραμμα και τις τέσσερις βραδιές το hip hop θα συναντήσει την jazz, την soul, την ηλεκτρονική μουσική, θα ανακατευτεί με το rock και θα φλερτάρει με το blues, σε ένα εξαίσιο κράμα ήχων.
Σάββατο: 22:30, Κυριακή: 21.30 στο Half Note (Τριβωνιανού 17)
Περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b