MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αισθησιακή Αντέλ Εξαρχόπουλος στο περιοδικό GQ- Πότε βγαίνει “Η ζωή της Αντέλ” στους κινηματογράφους

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος αναδεικνύεται σε διεθνές σύμβολο του σεξ, μετά τον θρίαμβο στις Κάννες της ταινίας “Η ζωή της Αντέλ” , στην οποία πρωταγωνίστησε.Η σέξι φωτογράφισή της στο περιοδικό GQ αποδεικνύει ότι το σεξ απίλ της ηθοποιού φεύγει από τα γαλλικά σύνορα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με αυτήν την σέξι φωτογράφιση, η Αντέλ Εξαρχοπουλός αποδεικνύει πως συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος από τον περασμένο Μάιο όταν η ταινία «Η Ζωή της Αντέλ» απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών.  Η ταινία που προκάλεσε τόσο αντίκτυπο,  προβλήθηκε στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας 2013 στο Παλλάς. Αλλά για το ευρύ κοινό θα προβληθεί στις αίθουσες των ελληνικών κινηματογράφων από την ερχόμενη εβδομάδα. Έρχεται στην Ελλάδα 31 Οκτωβρίου

“Η ζωή της Αντέλ” του γαλέο-τυνήσιου σκηνοθέτη, Αμπντελατίφ Κεσίς πραγματεύεται ένα διακαές πάθος, ανάμεσα σε δύο νεαρές γυναίκες. Είναι μια ιδιαίτερα τολμηρή ταινία, η οποία μάλιστα έχει και μια δεκάλεπτη ερωτική σκηνή ανάμεσα στις δύο πρωταγωνίστριες, την Αντέλ Εξαρχόπουλος και την Λεά Σεντού.

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b