MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

100 Κιθάρες: Παρουσίαση Δίσκου του Βαγγέλη Μπουντούνη στον Ιανό

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στον «Ιανό» ο Βαγγέλης Μπουντούνης και οι «Κιθαριστές» θα παρουσιάσουν δείγματα της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους.

author-image Ιωάννα Κρανιώτη

Η συναυλία που δόθηκε από την ορχήστρα των «Κιθαριστών» που είναι γνωστή και ως «100 κιθάρες» αλλά και τον ιδρυτή τους, Βαγγέλη Μπουντούνη, στο Μέγαρο Μουσική Αθηνών τον Δεκέμβριο του 2012 ηχογραφήθηκε, μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί σε διπλό CD και DVD από τη Sui Generis Music. Συμμετέχουν 210 κιθαριστές: σολίστες, καθηγητές και μαθητές 30 ωδείων
απ’ όλη τη χώρα.

H προσεγμένη έκδοση που κυκλοφορεί περιλαμβάνει εξαίσιες μελωδίες από το κλασικό ρεπερτόριο (Η Άνοιξη – Vivaldi, Χοροί Αναγέννησης), από τον παγκόσμιο κινηματογράφο (Doctor Zhivago, The Godfather Theme), αγαπημένες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι (Το βαλς των χαμένων ονείρων, Ο εφιάλτης της Περσεφόνης), παραδοσιακά τραγούδια από τον Πόντο, την Θράκη αλλά και από την Ισπανία και το Μεξικό, μελωδίες των Astor Piazzolla (Libertango), Yann Tiersen (La Valse d’ Amelie), κ.ά.

Συμμετέχουν: η ερμηνεύτρια Βασιλική Καρακώστα, η σοπράνο Ελπινίκη Ζερβού, η σολίστ της κιθάρας Μάρω Ραζή, ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης (βιολοντσέλο) και η Λυδία Μπουντούνη (βιολί).

Ώρα: 20.00

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b